המלצה לבעית הזעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לבעית הזעה
    דבורה
    30/05/2013

אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה לפורום, אבל אני נוהגת להיות קוראת שקטה וללמוד מהשאלות של כולם והפעם החלטתי לשאול גם אני.

הבייבי שלי בן כמעט שנה ובשבועות האחרונים הוא מזיע בלילות באופן מאוד מאוד קיצוני. כמובן שלאחר שראיתי שזה משהו שחוזר על עצמו לקחתי אותו לרופאה והיא אמרה שזו תגובה טבעית לחום הישראלי ושאין בעיה בריאותית. קרה לכם מקרה כזה?

עכשיו אני שוקלת לקנות מזגן לחדר שלו, אבל אני מתלבטת על איזה מזגן לקנות? מה הגורמים בכלל שאני צריכה לשקול כשאני קונה מזגן לחדר שלו? אני חוששת שזה יעשה לו רעש בלילה ואז יפריע לו לישון (ואז גם אני אהיה ערה כל הלילה :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבעית הזעה

הוספת תגובה

• בחום הזה לא

מירי
    31/05/2013

מפתיע שהוא מזיע.. מזגן זה רעיון טוב- תתיעצי עם טכנאי איפה כדאי להתקין שלא יהיה קרוב מדיי למיטה אבל שיקרר באפקטיביות. אנחנו התקנו מזגן קטן של LG והטכנאי של ברימאג שרות נתן לנו ייעוץ מקצועי והכווין אותנו לגבי מיקום ההתקנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחום הזה לא - תגובה

ענבר אופק
    02/06/2013

מנסיון אישי עם בני שמזיע בלילות
    קנינו מאוורר תיקרה בנוסף למזגן מקררים את חדר עם המזגן
    ומכבים ומשאירים את המאוורר דולק על עוצמה נמוכה מקל עליו מאוד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו