מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חלב להנקהשלי01/12/2013
היי,
הקטנה שלי עוד מעט בת חודשיים ועד עכשיו ינקה ברצון ובלי בעיות (טפו טפו).
בשבועיים האחרונים פתאום "התייבש לי החלב", החזה פחות גדוש והצבע של מעט החלב שיוצא יותר כהה. המליצו לי על תה קמומיל ואני שותה בערך 4 כוסות כאלה ביום אבל עדיין אין שינוי. יכול להיות שזה קשור לשתיית מים? לתזונה?
מה ניתן לעשות?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חלב להנקה - תגובה
ענבר אופק04/12/2013קודם כל מזל טוב
חוסר חלב להנקה הינו נדיר מאוד
שימי לב שהתינוקת יונקת ומייצרת יציאות וחיתולים מלאים
ממליצה להיוועץ ביועצת הנקה אם מרגיש שמתמעט החלב
אך שימי לב תחושת מלאות סביב גיל חודשיים נעלמת
וחוזרת רק כשיש הפרשים גדולים בין הנקה להנקה
כשמתחילים לישון יותר שעות במיוחד בלילה
הקפידי לאכול מזונות שמכילים שומן רווי כך החלב יהיה עשיר ומזין
כמו אבוקדו,אגוזים מכל הסוגים,טחינה במידה
לגבי שתיה שימי לב שאינך שותה חליטות כיוון שהן מייבשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חלב להנקה - תגובה - תגובה
ענבר אופק04/12/2013התכוונתי לחליטות נענע,מרווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)