מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי מושג מה עובר עליי אבל זה מפחSisi03/12/2013
היי אני בת 27 חודש אחרי הלידה ,הריון ראשון מלאאאאא בחרדות וחשבתי שזהו אחרי הלידה ברוך השם הכל יעבור אבל בשבוע האחרון אני מרגישה כבדות בראש סחרחורת עייפות למרות שקמתי הרגע מהשינה לחץ כזה ואז מגיע רעד בידיים אני חדת כל כך ואין לי אומץ ללכת לרופא יש לציין שאני היסטרית ושזה לא על הזמן למשל יש כמה מצבים היום שזה נעלם ואז אני נזכרת בפחד הזה וזה חוזר יש למישהי מושג מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מושג מה עובר עליי אבל זה מפח - תגובה
ענבר אופק04/12/2013קודם כל יקירה מזל טוב
חודש אחרי לידה יש מלא הורמונים
שיכולים ליצור אצלנו חרדות
שימי לב האם החרדות משאירות אותך סגורה בבית?
האם את לבד שעות רבות?
האם מישהי ממשפחתך,שכנה דואגת לך?
אחרי לידה במיוחד ראשונה שהכל חדש ויש חוסר בשינה,במזון
בשיחות עם מבוגרים
נוצר אצלנו לופ שחייבים לקטוע אותו
והמלצה חמה לי אליך היא ללכת למפגשי אמהות,לצעדות בקניונים עם אמהות
לשוחח על התחושות זה משנה את
התבוננות על הרגעים הלא קלים במהלך היום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
Sisi04/12/2013תודה רבה על התשובה המהירה באמת שטוב שיש פורומים שניתן לקבל בהם תשובה במהירות כזאת רציתי רק להגיד שיש לי תמיכה גם מאימי וגם מבעלי החרדות שלי נעלמו חפרתי באינטרנט בגלל חוסר בחלב אם ואיזה טיפות ניתן לקנות ואז במקרה קראתי על תופעות לוואי של חילבה ורשום שחילבה ידוע בתור מוריד לחץ דם וסוכר בדם וגורם לסחרחורות וחולשה וכמות מותרת בשביל הגברת חלב היא 3 ואילו אני לקחתי 6 ומאחר ואני סובלת מלחץ דם נמוך וירידת סוכר רוב הזמן , ואתמול בגלל על הלחץ שהיה לי לא לקחתי מכדורי החילבה והיום קמתיונדהמתי שאני פשוט בלי הלחץ הזה הסחרחורת והחולשה פשוט יותר טוב לי אז תודה בכל אופן על העזרה תודה:)))(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - תגובה
ענבר אופק05/12/2013בכיף יקרה
ותודה על המידע על החילבה
אני בדיוק תוהה עם להתחיל לקחת בעצמי..(התינוק שלי בן 3 חודשים)
אגב זה מאוד טבעי שלנשים לאחר לידה יש חרדות
דרך ההתמודדות איתם הינה לשתף ולראות כיצד להתגבר
שיהיה המון כיף ושמחה באמהות הטריה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב גם לך...
Sisi08/12/2013ניסיתי את הטיפות של מאמילק גם הן עושות לי סחרחורת אז אם את מגלה משהו תגידי לי בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב גם לך... - תגובה
ענבר אופק10/12/2013תודה רבה
יש כל מני מוצרי מדף
כרגע אני לא מנסה
בשאיבות תכלס לא יוצא אף פעם את הכמות
שהתינוק אוכל
ולהגביר חלב הכי נכון להצמיד כמה שיותר תינוק לשד
ידוע לי שמגבירי חלב טבעיים הינם שומר ועולש
שימי לב לא לאכול כמויות
ותיראי איך מרגיש לך
עולש ניתן להשיג גם במשקה צ׳יקו דמוי קפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה...
Sisi10/12/2013תודה רבה על ההצעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)