מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה!רוית01/01/2014
שלום,
אני אמא לתינוקת בת שנה ושבע אני כל הזמן בחרדות ,מודאגת ובלחץ.
מאוד קשה לי עם זה.אני רוצה להיות רגועה אך לא הולך לי
מה לעשות?קשה לי להיות כל הזמן בשליטה
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה! - תגובה
ענבר אופק02/01/2014היי יעל
האם באזור מגורייך ישנה תמיכה של אמהות כגון אם לאם בקהילה(אם שמגיעה אלייך ונותנת לך את האפשרות לשוחח)?
או לחילופין קבוצת תמיכה של אמהות בסגנון מועדון ארוחת בוקר?
2 האופציות האלו יכולות לנרמל את המצב ולהראות לך מצבים של אמהות נוספות
משום מה החברה לא מראה לנו טרם לידת ילדינו את העתיד לקרות,בסרטים תמיד הכל בצבע ורוד ואין את החרדות או את הלחץ שהינם חלק בלתי נפרד מן ההורות כמובן בגבול הטעם הטוב!
אגב אני חושבת שלא האמהות שלנו ולא הסבתות יכולות להבין כיוון שבזמנן כאמהות טריות המציאות הייתה אחרת היה פחות זמן לחשיבה ולתהיה על הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה! - תגובה - תגובה
ענבר אופק05/01/2014סליחה על השגיאה בשם
אני כאן עבורך הילה
מוזמנת לפנות אלי בפייסבוק
חפשי ענבר אופק ונתכתב באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)