מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה כואבת..שחף13/01/2014
היי,
ילדתי לפני שלושה וחצי שבועות והקטנה שלי יונקת ממש מעולה ברוך השם מהרגע הראשון..
העניין הוא שבשבוע האחרון אני ממש סובלת מכאבים בפטמות, הן רגישות, אדומות ואפילו מעט פצועות.. יש משהו לעשות אם זה? איך אפשר לטפל בזה אם אני צריכה כל כמה שעות להניק ולא יכולה לקחת הפוגות? ניסיתי לשאוב אבל גם זה מכאיב מאוד..
אודה מאוד מאוד להצעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה כואבת.. - תגובה
ענבר אופק14/01/2014בוקר טוב
א.מזל טוב
ב.לאוורר כמה שיותר, למרוח חלב אם על הפטמות להקלה
ולשים לב שתופסת היטב את הפטמה עם העטרה
בצורה שהסנטר נוגע והפה נפתח כמו נגיסה בתפוח
אם ממשיך לכאוב אני ממליצה לבדוק עם יועצת הנקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי ניסיתי כבר את אופציית מריחת..
שחף17/01/2014חלב האם על הפטמה וזה לא ממש עזר.. היא יונקת בצורה שתיארת פחות או יותר אז אני לא יודעת להצביע על מקור הבעיה.. ככל שהזמן עובר אני מרגישה שאני כבר צריכה להפעיל
"תותחים כבדים" יותר כי הפציעות מחמירות ואני ממש חסרת מנוחה מהכאבים.. אני כבר שוקלת להעביר אותה לפורמולה כלשהי למרות שאני מעדיפה שזה יהיה המוצא האחרון.
יש הצעות נוספות למשהו יותר חזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי ניסיתי כבר את אופציית מריחת.. - תגובה
ענבר אופק18/01/2014האם ראית יועצת הנקה?
מרגיש לי שמשהו בתפיסה אינו תקין
תבקשי שלילה של לשון קשורה
יש ללא מעט תינוקות ונשמע מהתיאור שיכול להיות שיש
אגב הטיפול פשוט ומהיר להתרת הקשר
והיניקה משתפרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות סדוקות וכואבות
אורחת19/01/2014היי אני השתמשתי במשחת קלנדולה פרופוליס לפטמות סדוקות
שרכשתי בבית מרקחת הומאופתי - ראשונים פארם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ג'ל לפטמות
דלית20/01/2014אני ניסיתי את של מורז, הוא על בסיס צמחי מרפא (פליגנום, מרווה ועוד כמה שאני לא זוכרת) וזה בדיוק בשביל להרגיע ולרכך את הפטמות. זה יכול לעזור לך, אצלי זה מאוד הקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)