מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני יודעת שכולן עוברות את זה..אליה21/02/2014
ובכל זאת, אני לא מסוגלת עם חוסר האונים של הקטנה שלי (בת חודש וחצי) עם הגזים.. לבי פשוט יוצא אליה ואני באמת לא יודעת מה אפשר לעשות. רופא ילדים אמר שאין מה לעשות, שזה פשוט עובר ושאין טעם לדחוף לה תרופות מיותרות שסתם יכניסו לה חומרים כימיים לגוף והמליץ לעשות עיסוי בבטן שלא מוכיח את עצמו כיעיל במיוחד..
יש אולי בכל זאת משהו שאפשר לעשות שיקל?
מוכנה לנסות כל דבר..!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעת שכולן עוברות את זה.. - תגובה
ענבר אופק21/02/2014את צודקת באמת תחושת חוסר אונים
וממש לא מנחמת הידיעה שכולם סובלים..
מס׳ טיפים שאולי יסייעו-
1.מנשא בד אין על החיבוק של אמא/אבא בטן אל בטן
2.כדור פיזיו לקפל את הרגליים בזמן התקף ולשבת איתה ולקפץ בניעות קלות
3.אם את מניקה נסי להימנע מירקות מצליבים (כרוב,כרובית,ברוקולי,קטניות)
4.פרוביוטיקה לאם מניקה או תחליף אם שמכיל פרוביוטיקה
שיהיה בהצלחה ותחזרי לעדכן
חיבוק ענק והמון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהדברים ניסיתי..
אליה22/02/2014הבטן אל בטן לפעמים קצת עוזר אבל בשניה שהיא יורדת מהידיים כאילו לא היתה שום רגיעה- הצרחות והבכי ממשיכים.. מה ניתן לעשות כדי שתהיה רגועה גם במיטה? או שפשוט נצטרך להעביר את כל התקופה הזו כשהיא על הידיים.
תודה רבה על התשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק מהדברים ניסיתי.. - תגובה
ענבר אופק23/02/2014את יכולה לעטוף אותה בחיתול גדול
תעשי חיפוש בגוגל ל סרטוני עיטוף
זה מאוד מסייע
ודבר נוסף את יכולה לחמם כרית מיוחדת במיקרו
ולהניח במיטתה שישמר החום כי לפעמים הם מחפשים גם את חום הגוף שלנו..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש, הגזים זה תקופה קשה אבל אפשר
מיכל24/02/2014לנסות דווקא דברים טבעיים. בתקופה הראשונה גם לי אמרו שאין מה לעשות רק עיסוים והייתה אצלי מישהי מומחית עיסוים וזה עזר אבל לא פתר את הבעיה ליותר מחצי שעה. הייתי בבית מרקחת ואני? אני כבר הייתי מוכנה לנסות משהו ולא להשאיר אותה עם הבכי והאי נוחות. התיעצתי עם הרוקחת אם יש משהו אולי משכך כאבים או משהו והיא המליצה על גרפווטר שזה טיפות שנותנים לפני הארוחה וזה עוזר לבטן שלהם לעכל טוב יותר. זה טבעי אז החלטתי לנסות ובימים הראשונים הייתי נותנת טיפות ובעלי היה משכיב אותה על הבטן (בטן אל בטן) ושניהם היו נרדמים. זה הקל על כולנו, אפשר לנסות את זה. רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעיסויים בסופו של דבר אמורים לעזור
אני09/05/2015תקרבי את הברכיים לכיוון הבטן בתנועות עדינות וזה ממש מקל עליהם
גם סימיקול - שזה תכשיר שמאוד עוזר ולא נשאר בגוף
תנסי גם מנשא - עזר בהרבה מקרים (התינוקות נמצאים בתנוחה שמאוד מקלה עליהם)
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)