מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר לידהיעלי צפון01/03/2014
שבוע טוב, ילדתי את ביתי הנסיכה בלידה רגילה ב 31.1.14 , לאחר הלידה היה לי דימום מוגבר וקושי בהוצאת השיליה ולכן עשו לי רביזיו בהרדמה מלאה לבדיקת שאריות מהשיליה או קרישי דם. עבר חודש מהלידה ועדיין יש לי דימום ממש קטן, טפטופים קטנים. האם זה נורמאלי שבשלב זה יש עדיין דימום , האם יש קשר לרביזיו שנעשה לי?
יש לי תור לרופא נשים ב 12.3.14- האם יש צורך להקדים אותו? האם הבדיקה אצל רופא הנשים היא וגינאלית או חיצונית.?
אודה על תשובה מהירה. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה - תגובה
ענבר אופק02/03/2014היי שבוע טוב
קודם כל מזל טוב
לגבי דימום לאחר לידה סביב חודש זה נורמלי שיהיה שימי לב אם הצבע השתנה במהלך החודש הדימום הינו הלוכיה כל השרידים שהצטברו מההריון ברחם
במידה ואת מניקה הרחם מתכווצת בהנקות וכתוצאה מכך מופרש הדימום לעיתים בחוזקה אם הייתה הגברת יניקה
לגבי אופי הבדיקה לאחר לידה הינה וגינאלית, עם אולטרסאונד לראות שהרחם נקיה לחלוטין.
במידה ויש לך תחושה שאת צריכה להקדים את התור עשי זאת חבל שתיהי בחרדה/חשש. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)