דימום לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר לידה
    יעלי צפון
    01/03/2014

שבוע טוב, ילדתי את ביתי הנסיכה בלידה רגילה ב 31.1.14 , לאחר הלידה היה לי דימום מוגבר וקושי בהוצאת השיליה ולכן עשו לי רביזיו בהרדמה מלאה לבדיקת שאריות מהשיליה או קרישי דם. עבר חודש מהלידה ועדיין יש לי דימום ממש קטן, טפטופים קטנים. האם זה נורמאלי שבשלב זה יש עדיין דימום , האם יש קשר לרביזיו שנעשה לי?
    יש לי תור לרופא נשים ב 12.3.14- האם יש צורך להקדים אותו? האם הבדיקה אצל רופא הנשים היא וגינאלית או חיצונית.?
    אודה על תשובה מהירה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לאחר לידה

הוספת תגובה

• דימום לאחר לידה - תגובה

ענבר אופק
    02/03/2014

היי שבוע טוב
    קודם כל מזל טוב
    לגבי דימום לאחר לידה סביב חודש זה נורמלי שיהיה שימי לב אם הצבע השתנה במהלך החודש הדימום הינו הלוכיה כל השרידים שהצטברו מההריון ברחם
    במידה ואת מניקה הרחם מתכווצת בהנקות וכתוצאה מכך מופרש הדימום לעיתים בחוזקה אם הייתה הגברת יניקה
    לגבי אופי הבדיקה לאחר לידה הינה וגינאלית, עם אולטרסאונד לראות שהרחם נקיה לחלוטין.
    במידה ויש לך תחושה שאת צריכה להקדים את התור עשי זאת חבל שתיהי בחרדה/חשש. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו