לידה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה ראשונה
    שירי
    01/10/2015

היי אשמח להתייעצות .. בת 28 אחרי לידה ראשונה ולא פשוטה ..התינוק עכשיו בן 6 שבועות, ילדתי בשבוע 38 לאחר שחשתי כאבים בבטן תחתונה לידה רגילה עם מלא תפרים.. מיד אחרי הלידה עברתי ניתוח להסרת חצוצרה מסתבר שהסתובבה ונוצר נמק זה מה שגרם לכאבים.. התאוששות קשה מאוד.. מאז הלידה לא מפסיקה לבכות.. אני ובן זוגי סגרנו שאהיה תקופה אצל אמא שלי שתעזור לי אחרי לידה מכיוון שהוא עובד עד שעות מאוחרת.. התמיכה שלו בי הייתה טוטאלית ובזכותו התחזקתי בזמן הלידה אחריה ואחרי הניתוח כמובן הכל השתנה שחזרתי לבית הורי הרגשתי ריחוק ממנו התווכחנו המון הוא אמר שהגישה שלי תבוסתנית אחרי הלידה בכיתי המון המון ! עכשיו קצת פחות אך עדיין מרגישה מדוכאת מכל המצב גם מאיך שהתפתחה הלידה וגם מהיחסים שלי עם בעלי ... ממש מאוכזבת זה התסריט שהכי לא צפיתי .. לפעמים העייפות משתלטת ומרגישה שאין לי כוחות לשחק עם הקטנצ'יק אז מניחה אותו העריסה.. ומרגישה ככ לא טוב עם עצמי ... אני מטפלת בו דואגת לו לא מזניחה אף פעם מתייחסת לכל בכי שלו .. אבל הרבה פעמים עייפה מאוד ..מיואשת מרגישה בודדה בלי התמיכה של בעלי מרגישה שאיבדתי אותו אחרי הלידה ..וכועסת עליו ככ ובנוסף תחושת העצבות שלא עוברת.. לא יודעת מה לעשות ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה ראשונה

הוספת תגובה

• לידה ראשונה - תגובה

ענבר אופק
    01/10/2015

היי שירי ברכות על הקטן
    תיראי זוגיות משתנה כשמתווסף אוצר קטן
    ומערכת היחסים אמורה להיות פונקציונלית של הבן זוג
    ככה זה בטבע לכן הוא עובד ואת במנוחה-נשמע הזוי
    כי בעידן היום הוא צריך להיות נוכח ולתמוך ואני מבינה את תחושותייך
    כמה את זקוקה לתמיכה שלו והוא לא נמצא
    המלצה חמה תבקשי מאמך שתשמור על הקטן לשעה שעתיים
    ואתם תצאו לבית קפה מקום נטרלי ותדברו על הדברים שמפריעים לכם
    הרבה פעמים מתגלים דברים שאינם בכלל נמצאים מעל לפני השטח
    שיהיה בהצלחה
    מוזמנת לעדכן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו