מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבועיים אחרי לידה - שאלה נוספתkineret15/10/2015
הי,
שאלה נוספת..
אני שואלת את עצמי האם יש לו מספיק שעות עירנות.
אני מבינה שהוא רק בן שבועיים וישן הרבה.
אבל מדאיג אותי שבעצם לא יוצא לו להיות ער הרבה.
ואולי הוא לא מקבל מספיק תשומת לב ממני..
מה שקורה כרגע זה שהוא בעיקר ישן (או בוכה..).
מתעורר, מחליפים חיתול, אוכלים ושוב נרדמים.
וחוזר חלילה.
בין לבין בעיקר בהחלפת החיתול/אמבטיה, והאוכל אני מדברת איתו ונותנת לו תשומת לב. אבל זה לא יוצא ממש הרבה זמן.
זה בסדר? אני אמורה כבר למצוא זמן לשים אותו על מזרון פעילות וכד'?
כלומר שיקבל קצת גירויים מלבד אוכל ושינה?
תודה! וסליחה על האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי לידה - שאלה נוספת - תגובה
ענבר אופק15/10/2015זה בסדר גמור
ככה הקטנטנים מתנהגים בחודש הראשון
יש כאלו שעל אף שרועש בבית(גם הבן הקטן שלי בן שבועיים..)
ממשיכים לישון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה!
kineret15/10/2015הרגעת אותי..
חששתי שאני לא מספקת לו צרכים מסויימים מלבד גשמיים.
ומזל טוב גם לך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה! - תגובה
ענבר אופק15/10/2015את מספקת לו את הטוב ביותר
בכל פעם שנולדת אמא נולדים גם רגשות האשם
זה הכי טבעי בעולם??
תודה יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)