הרגשה כללית ירודה אחרי ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה כללית ירודה אחרי ההריון
    לו
    09/05/2008

שלום, בנות!

אני אמא לתינוקת מקסימה בת 4.5 חודשים. מאז הלידה אני סובלת מכאבים וחולשה בכל הגוף, במיוחד הגב (עליון ותחתון) והרגלים. יש לציין ש"ביליתי" את ההריון בשכיבה בגלל השמירה.

בכל מקרה האם זו תופעה מוכרת ומה כדאי לעשות כדי לפתור או להקל? (כרגע עדיין ב"חופשת " לידה - בחודש הבא אני חוזרת לעבודה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה לא טובה

אסנת גלבוע
    09/05/2008

כאבים בגב הם בדרך כלל נובעים באמת מעומס המשקל בהריון, או משכיבה ממושכבת כמו שכתבת. אם את מרגישה טוב נסי לחזור לכושר ואפילו להיות בכושר טוב יותר ממה שהיית לפני ההריון. אני ממליצה להירשם לחוד התעמלות, אחרת זה קשה בלי מסגרת. מסגרת תתן לך גם שעת איכות שלך עם עצמך, אוורור מהבית והנטל וכמובן תשפר את ההרגשה הפיזית והנפשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא

ערן תומר
    09/05/2008

אמא שלום!
    אני חושב שמסגרת היא חשובה,אבל חשוב יותר מה עושים בה.
    אין לי ספק שפעילות גופנית תועיל לך בכל המישורים
    הצעתי לך בשלב א להכנס לטיפול ווטסו-(שיאצו במיים מחוממים ל34 מעלות)
    הטיפול מרגיע מאוד תוך פעילות גופנית פסיבית ,נעימה ומרגיעת כאבים.
    ובשלב נוסף לעבור לשחייה-לדעתי,הפעילות המתאימה ביותר לצאת מהמצב בו את מצויה
    בהצלחה!
    ערן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו