מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשה כללית ירודה אחרי ההריוןלו09/05/2008
שלום, בנות!
אני אמא לתינוקת מקסימה בת 4.5 חודשים. מאז הלידה אני סובלת מכאבים וחולשה בכל הגוף, במיוחד הגב (עליון ותחתון) והרגלים. יש לציין ש"ביליתי" את ההריון בשכיבה בגלל השמירה.
בכל מקרה האם זו תופעה מוכרת ומה כדאי לעשות כדי לפתור או להקל? (כרגע עדיין ב"חופשת " לידה - בחודש הבא אני חוזרת לעבודה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה לא טובה
אסנת גלבוע09/05/2008כאבים בגב הם בדרך כלל נובעים באמת מעומס המשקל בהריון, או משכיבה ממושכבת כמו שכתבת. אם את מרגישה טוב נסי לחזור לכושר ואפילו להיות בכושר טוב יותר ממה שהיית לפני ההריון. אני ממליצה להירשם לחוד התעמלות, אחרת זה קשה בלי מסגרת. מסגרת תתן לך גם שעת איכות שלך עם עצמך, אוורור מהבית והנטל וכמובן תשפר את ההרגשה הפיזית והנפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא
ערן תומר09/05/2008אמא שלום!
אני חושב שמסגרת היא חשובה,אבל חשוב יותר מה עושים בה.
אין לי ספק שפעילות גופנית תועיל לך בכל המישורים
הצעתי לך בשלב א להכנס לטיפול ווטסו-(שיאצו במיים מחוממים ל34 מעלות)
הטיפול מרגיע מאוד תוך פעילות גופנית פסיבית ,נעימה ומרגיעת כאבים.
ובשלב נוסף לעבור לשחייה-לדעתי,הפעילות המתאימה ביותר לצאת מהמצב בו את מצויה
בהצלחה!
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)