לחזור לאימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזור לאימון
    Mאי
    17/01/2016

חודש ושבוע אחרי לידה. במהלך ההיריון הייתי פעילה, המאמן שאיתו התאמנתי היה ממש בעד והרגשתי בלידה יותר בכושר, יותר הנאה ולא כאבים ועייפות. הייתי פעילה בזכות זה. הייתי רוצה לחזור לפעילות ולאט לאט להגביר את העוצמה... האם עבר מספיק זמן[

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחזור לאימון

הוספת תגובה

• לחזור לאימון - תגובה

ענבר אופק
    17/01/2016

מומלץ להיבדק ע'י רופא נשים
    6 שבועות לאחר לידה,לוודא שהרחם
    חזרה למקומה וכי אין חלילה שאריות שליה
    לאחר מכן את יכולה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לכושר רק לאחר בדיקת רופא ורק ל

חוזרות לכושר
    14/02/2016

לאימון המותאם באופן אישי לכל אמא.
    מומלץ מאוד גם ללכת ולהבדק אצל פיזיותרפיסטית של רצפת האגן (אפשר דרך הקופה). מאוד חשוב לא להגזים, לתת לגוף להתאושש מחווית הלידה. לנשים שעברו לידה קיסרית מומלץ להמתין לפחות 8 שבועות לאחר לידה. לנשים שעברו לידה וגינלית יש להמתין 6 שבועות לפחות- האימון היחיד למעשה שמומלץ לעשות בשבועות אלו הוא אימון לאיסוף וחיזוק רצפת האגן.
    גם לאחר זמן זה ממליצה ללכת לקבוצות ייעודיות לאמהות לאחר לידה (ופחות לקבוצות מעורבות), עדיף לבחור מאמנת (או אמן) שצמד המילים "רצפת האגן" מוזכר אצלו יותר מפעם אחת במהלך האימון. מיד לאחר לידה כדאי להעדיף אימונים בעצימות נמוכה, ללא קפיצות, כמו יוגה, פילאטיס, פלדנקריז, תרגילי עיצוב וחיזוק הגוף, trx ללא קרדיו עם מורה מקצועית, שחייה, הליכה, ג'יירו ועוד.
    אימונים בעצימות גבוהה יותר הכוללים זומבה, אימון מחזורי, trx קרדיו, ריצות, קפיצות על טרמפולינות ועוד... ניתן לדחות לכמה חודשים טובים לאחר לידה ורק אם אין לנו חולשה ברצפת האגן לבצע.
    * מי שהתאמנה כל ההריון ולא סובלת מסימפטומים של חולשה ברצפת האגן בעקבות הלידה מוזמנת להמשיך ולעשות מה שעשתה.

יותר חשוב מאימונים: לצאת, להכיר, להפגש, לדבר, לחלוק, לשתף, להתייעץ, להנות, לשמוח, לפרגן לעצמך, לכבד ולאהוב את היש.

חופשת לידה נעימה,
    מירב צוקר לוגסי
    אמהות חוזרות לכושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס, לא ידעתי שהתמונה שלי תפורסם

חוזרות לכושר
    14/02/2016

כאן בענק... שוין. לא נורא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס, לא ידעתי שהתמונה שלי תפורסם - תגובה

ענבר אופק
    15/02/2016

מקסימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו