תינוק בן שבועיים- לא מסכים לישון על הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שבועיים- לא מסכים לישון על הגב
    עירית
    21/04/2016

שלום,
    התינוק נולד פג בשבוע 33+4 אך עולה במשקל באופן עקבי ואין שום בעיות אחרות. כיום בן שבועיים.
    מספר. שאלות להתייעצות:
    1. אני משתמשת בסימילאק ונראה כי לאחר כל ארוחה הוא מתכווץ וקצת בוכה, כנראה גזים. האם כדאי להחליף לחברה אחרת?
    2. במשך היום אנו שמים אותו על הבטן בעריסה כאשר הוא לידינו מאחר וכך הוא ישן הכי טוב. הבעיה העיקרית היא בלילה כאשר חייבים להשאיר אותו על הגב. הוא כעבור מס דקות מתחיל לבכות. קשה לו לישון על הגב מאחר והוא מתכווץ בגלל הכאבים מהאוכל.
    האם יש דרך להרגיל אותו לישון על הגב? אני מפחדת להשאיר אותו על הבטן גם אם יש בייביסנס אבל בלתי אפשרי להמשיך להישאר ערה כל הלילה.
    3. בנוגע לאוכל, הוא כרגע אוכל 60מל כל 3 שעות. בימים האחרונים לאחר שמסיים לאכול את המנה שלו נרדם ומתעורר לאחר כשעה ומבקש עוד אוכל , אוכל עוד כ 10-20מל. איך ניתן לסדר לו את הארוחות יותר נכון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן שבועיים- לא מסכים לישון על הגב - תגובה

ענבר אופק
    24/04/2016

היי עירית,מועדים לשמחה
    מזל טוב, אני מבינה שפגים כבר בתינוקיה
    משכיבים על הבטן כך הם חשים בטוחים
    המלצתי,במהלך היום לעשות לו עיטוף כשישן
    ולהניח על הגב
    וגם בלילה עטוף בחיתול טטרה ועל הגב
    בהמשך כבר תרגישי בטוחה להשכיבו על הבטן
    במיוחד כשכבר מתחילים להתהפך אז ההנחיות
    וההמלצות משתנות.
    סימילאק לפגים נכון? עם הזמן הארוחות מתאזנות.
    כרגע תני לפי ביקוש הוא צריך לגדול.
    בהצלחה אשמח שתעדכני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו