מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן כמעט חודש- כמה שאלות...רונית09/07/2016
הי, יש לי כמה שאלות... אני רואה שהתשובות רציניות ומהירות :-)
התינוק החמוד שלי (לידה רגילה במשקל תקין) יונק הרבה. כל שעה וחצי שעתיים.גם בלילה. יש לילות וגם בקרים שזה קשה מאד מאד. זה נורמלי הקצב הזה? נראה שיש לו הרבה יציאות ובשקילה האחרונה בטיפת חלב היה סבבה. אבל זה מאד מתיש הכמויות האלה.
עם או בלי קשר, אני סובלת מכאבי גב תחתון ומדי פעם גם כאבים בסרעפת. ממש כמו שריר תפוס. מה עושים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן כמעט חודש- כמה שאלות... - תגובה
ענבר אופק10/07/2016היי רונית,
רוצה לחזק אותך ולומר לך שמגיל
חודש מתחיל איזון ההנקה מתבססת יותר
טוב ומתחילים לפתוח פער
הנקה אינה רק להזנת התינוק אלא לרגש,נחמה
ואוכל.
להגיד נכון או לא נכון זה בעייתי..לא חושבת שיש כזה דבר
לגבי כאבי הגב והסרעפת, תבדקי איך את מניקה בלילה
אולי אפשר לנסות בשכיבה ולהקל על הכאב
לגבי הסרעפת הייתי בודקת,הרחם חוזרת למקומה 6 שבועות
לאחר הלידה לכן רצוי להיבדק ולראות שאכן כך
.אולי הרופא יכול לסייע לכן אפשר לשקול להיבדק.
תעדכני ושיהיה בהצלחה
תודה על המחמאה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)