מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ועוד שאלה - התינוק "מתנתק בעצבים" כמה פעמים במהלך ההנקהרונית12/07/2016
תינוק בן חודש רק יונק. נדמה לי שאני מצמידה אותט לשד כמו שהסבירו לי. לפעמים במהלך ההנקה הוא מתנתק עם קולות עצבניים מהשד כאילו משהו מפריע לו ואני עטזרת לו להתחבר מחדש. זה מאד מפריע להנקה ונדמה לי שהוא לא אוכל מספיק טוב כי יש ימים שהוא יונק לאורך כל היום בלי שום הגיוו או לוח זמנים.
הוא חיוני, בריא, עולה בנשקל וכו.
מה עושים?זה מאד קשה לי להניק ככ הרבה שעות כמעט ברצף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה - התינוק "מתנתק בעצבים" כמה פעמים במהלך ההנקה - תגובה
ענבר אופק12/07/2016לפעמים תינוקות יונקים לאו דווקא מסיבה
של אוכל,סביב גיל חודש ישנה קפיצת גדילה
ואז במשך 72 שע' לרוב מקסימום שהתינוק ינק ברצף
מגיעה הקלה והתינוק ישן מלא
אם הוא מתנתק בעצבים ומזיז את הראש מצד לצד זה מראה
שיש לו גרעפס,מומלץ להרים שיוציא אותו ואז להמשיך
יש תינוקות שעולה להם החומציות בקיבה וגם זה מפריע
יחד עם זאת ההנקה היא התשובה הטובה ביותר גם לכך
היה ואת מרגישה שיש לך קושי אני ממליצה לך לפנות ליועצת
הנקה שתציץ ותכוון לפעמים ממש משהו קטן בתנוחה יוצר שינוי גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ...
רונית13/07/2016תודה על תשובותייך. התייעצתי והעצות היו בעיקר להצמיד אותו כמה שיותר לשד וכך אני מנסה לעשות. רציתי להוסיף גם שלפעמים, ממש לא תמיד, הוא מתנתק מהשד ופולט באמצע ההנקה . זה כבר בעייתי יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)