מצב לא נעים אחרי הלידה ואני מרגישה מאוד לא בנוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב לא נעים אחרי הלידה ואני מרגישה מאוד לא בנוח
    שירה
    13/08/2016

אני אחרי לידה שלישית כל הלידות טיבעיות.השאלה הראשונה שלי אני החלטתי להניק את התינוקת וירדתי בעיקבות ההנקה המון אני נראת כולי עור ועצמות אני אשמח לשמוע האם זה נורמלי לבחורה שמניקה?
    אני אוכלת הכל כולל ממשיכה לקחת ויטמינים ואני מאוד מודאגת בקשר לאיך שאני נראת אני לא רוצה להפסיק את ההנקה מה תוכלו להמליץ לי?
    ושאלה שניה ביתי כמעט בת 3 חודשיים וקיבל
    י רק אחרי הלידה למשך שבועיים האם זה נורמלי?או שאני צריכה ללכת לרופא לבדיקה
    ושאלה שלישית ומאוד מביכה אחרי הלידה התחלתי להפליץ כלומר אני לא מצליחה להשתלט על זה והפחיתה יוצאת כמובן עם רעש ולמזלי בלי ריח
    אני לא יוצאת מהבית בגלל הפדיחות איך נמאס לי לא להזמין לבית והמצב ממש לא נעים האם זה נורמלי?ומה אפשר לעשות?המצב הזה אף פעם לא קרה לי בשני הלידות
    ושאלה אחרונה כת בוקר אני מתעוררת עם כרית מלאה בשער שהוא שלי וכל הבית מתמלא בשער בכל מקום כולל הריצה הבגדים שלי
    האם זה נורמלי?
    מצטערת שיש לי המון שאלות איך אשמח להתיחסות ולעצות
    תודה שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצב לא נעים אחרי הלידה ואני מרגישה מאוד לא בנוח - תגובה

ענבר אופק
    13/08/2016

היי שירה מזל טוב
    זה בסדר גמור לשאול
    1. ממליצה לך לבקש בדיקה לבלוטת התריס יכול להיות שצריך להאזנה.
    2. לא הבנתי מה שאלת..
    3. חיזוק רצפת אגן, תבקשי הפניה לפיזיותרפיסטית רצפת אגן
    יש כמה מעולות בארץ וניתן להגיע עם הפניה רק צריך לבקש
    4. נורמלי לחלוטין אמור לחלוף, בינתיים ממליצה להשתמש בשמפו טבעי וכמה שפחות מרכך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו