מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי לידה ולא מרגישה טוברעות19/10/2016
היי,
אני 9 חודשים אחרי לידה.
לפני הלידה הייתי בחורה בריאה ואנרגטית.
מאז הלידה אני בממוצע כל חודש חולה במחלה כזאת או אחרת, אם זה פתאום בחילות, חולשה, חוסר תיאבון, אנגינה, דלקת בגרון, הצטננות.
האם הגיוני שהמערכת החיסונית נחלשת אחרי הלידה?
מה עליי לעשות כדי לשנות את המצב?
בגלל כל המחלות ירדתי המון במשקל, כולי עור ועצמות נראית זוועה. מתביישת בעצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
ענבר אופק19/10/2016היי יקרה
קודם כל מזל טוב
אז ככה את מציינת שלפני הלידה היית בריאה ואנרגטית
ואני מפנה אלייך שאלה האם גם במהלך ההריון שמרת ודאגת לבריאותך?
ואני מאוד מאמינה שיש קשר לחוסר בשינה, חוסר בסדר יום של תזונה והכי חשוב כשאת לא מפנה לעצמך את המקום שלך (ואני לא יודעת ספציפית פרטים..רק משערת)הגוף מהר מאוד מאותת לנו ומבקש את תשומת הלב לפעמים זה החולשה, ירידה במשקל ועוד
אני ממליצה לך לבקש הפניה מרופא המשפחה שלך לבדיקת דם לאיתור חוסרים ותנסי לבדוק עם עצמך האם שינוי בסדר היום שלך יכול לתת לך כוח ואנרגיה שטרם הלידה כן הייתה לך..
אשמח לשמוע ממך.
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)