מידע רפואי
פורומים
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- הומאופתיה
- נשירת שיער
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- המופיליה
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- שומנים בדם, מחלות לב
- תרפיה באומנות
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- שרירנים ברחם - מיומה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- שארית שליה אחרי לידה - הידבקויות והצטלקויותTal27/12/2016
שלום רב. אני שלושה שבועות אחרי לידה. עדיין מדממת אבל פחות. היום יצא לי גוש גדול עם דם. הייתי במוקד נשים והאולטראסאונד נראה תקין אבל הרופא ראה את הגוש ואמר שזה נראה כמו שארית שליה. נקבע לי דופלר אגן בעוד יומיים. בינתיים קראתי דברים מזעזעים באינטרנט על עקרות הידבקויות והצטלקויות הרחם. אני מאוד מאוד חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ענבר אופק27/12/2016לרוב שארית שליה מלווה בחום,כאבים לדימום מוגבר
שהגוף בתכל'ס מאותת על מצב לא תקין,
יתכן שיהיו קרישי דם ואין כלל קשר לשאריות שליה
כך שבואי תיהי חיובית, לגבי כל מה שכותבים ברשת הייתי מתייחסת בערבון מוגבל
מחכה לשמוע ממך
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד