מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנעד רגשות שלאחר לידהמייקל05/01/2017
הי איזה כיף זה ללדת ילד
ואו איזה אושר
חיין חדשים להביא לעולם
אמממ אז למה לפעמים אני עצובה
מרוקנת מאנרגיות
רוצה לברוח
נראה לי משהו לא בסדר אצלי
כפוית טטבה שכמותי
החיים מביאים לי תותים
ואני חמוצה כמו לימון
אין לך זכות להתלונן הכל טפו חמסה וברוך ה'
אה ואיך שכחתי את צריכה להראות חזקה
מתפקדת כסופר וומן
רק ככה תזכי לתשואות של עצמיך ושל הסובבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנעד רגשות
עינב פרלה07/01/2017איזה כיף זה ללדת ילד ויחד עם את קשה קשה ולא תמיד קל וורוד.
הכל בסדר אצלך, את עייפה, את לבד, את עושה מלאכת קודש ללא תמיכה מסביב, זה בסדר להרגיש עצובה ומרוקנת.
זו תקופה כזו, של ההתחלה שהכל מתהפך ואף אחד לא מכין אותי לזה.
נכון החברה רוצה שנהיה סופר וומן, אבל גם לסופרוומן יש ימים קשים. והאמת? שאת ממש לא צריכה תשואות של אף אחד, אלא רק לעבור כל יום ביומו ולהפיק ממנו את המירב.
את עושה הכי טוב שאת יכולה ואת נהדרת ומדהימה. בעיקר כי את עושה המון מזה פעם ראשונה ובדרך כלל די לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)