מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 7שבועות אחרי לידה ויש עדין דימוםעליזה14/03/2017
הי!
ילדתי לפני שבעה שבועות, בערך לאחר 5 שבועות כמות הדם ירד וכמעט לא היה לי דם. לאחר כמה ימים התחיל שוב דימום כמו מחזור לכשבוע-ופסק לגמרי ליומיים, ושוב התחיל דימום ועד עכשיו אני מדממת. מבדיקה פנימית אצל הרופא בשבוע חמישי מהלידה נמצאה הכל תקין, מה עלי לעשות? ממה זה יכול לנבוע? תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עליזה
ענבר אופק15/03/2017קודם כל מזל טוב
מס׳ שאלות- האם את מניקה?
האם הרופא עשה אולטרסאונד?
האם במהלך הדימום היה שינוי צבעים עד לורדרד
ועכשיו מה צבע הדימום?
מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עליזה15/03/2017תודה רבה!
כן אני מניקה.
הרופאה לא עשתה אולטרסאונד.
כן היה שינוי בצבע הצבע משתנה כל הזמן , כשמתמעט הדם זה נהפך לורוד ואז חום, וכשזה שוב פעם מתחיל לדמם הרבה זה שוב אדום. מאז אתמול הדימום הוא בצבע חום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עליזה
ענבר אופק16/03/2017דימום חום מעיד על דם ישן
היה ומרגיש לך שמשהו לא תקין שיש אולי גם ריח לא נעים אני ממליצה לך
לחזור לרופאה ולבקש ממנה לבדוק אותך עם אולטרסאונד או להפנותך לבדיקת אולטרסאונד
תרגישי טוב
לא אמורה להגיע ווסת כל עוד את בהנקה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)