מחזורים רבים מדי וחזקים 5 חודשים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזורים רבים מדי וחזקים 5 חודשים אחרי לידה
    רוני
    14/04/2017

שלום רב, ילדתי בנובמבר לאחר טיפולי ivf. לא הנקתי ועל כן קיבלתי וסת חודש וחצי לאחר הלידה ומאז המחזורים שלי לא סדירים ומגיעים בתדירות גבוהה, היו פעמים שקיבלתימכל שבועיים. לפעמים דימומים חלשים ולפעמים דימומים חזקים מאוד. עכשיו קיבלתי אחרי 28 יום וזה יותר שיטפון מאשר וסת, אני מחליפה טמפון גדול כל שעה שעה וחצי. לפני ההיריון היו לי מחזורים סדירים הייתי מקבלת כל 24-28 יום והיו לי דימומים רגילים. בחיים לא לקחתי גלולות. האם זה הגיוני שאחרי לידה המחזורים מתנהגים בצורה כזו? והאם זה נורמאלי שאני מדממת ברמה כזו? ותוך חודשים מהלידה זה אמור להסתדר? כי די נמאס לי לממן את חברות הטמפונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי יקרה

ענבר אופק
    17/04/2017

את צודקת לא לעניין לממן את החברות האלו
    אחרי לידה לוקח לגוף זמן להתאזן ולחזור לעצמו
    אל תשכחי שעברת ivf למיטב ידיעתי מקבלים גם הורמונים בתהליך.. יכול להיות שהכל יחד משפיע על גופך
    יש כוסיות גמישות וסטריליות שניתן לרכוש ולהשתמש בהן באופן רב פעמי(מעבירים אותן סטריליזציה)
    המלצה חמה תבדקי את התזונה שלך יש מצב שגם היא משפיעה על ההורמונים בגופך.. מוזמנת לשלוח לי מייל ולעדכן
    בהצלחה ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו