מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם למזרן השפעה על הכאבים בגב בהריוליזה16/06/2008
שלום!
שמי לאה ואני בת 34 ויש לי 3 ילדים אני בהריון הראשון והשני שלי סבלתי מאותה תופעה של כאבי גב תחתון בעקבות המשקל שנוסף לי בעיקר בחודשי ההריון האחרונים בהריון השלישי החלטתי שאני לא סובלת שוב את כאבי הגב ופניתי לייעוץ, המליצו לי על חברת אירופלקס שמשווקת מזרנים וכריות אורטופדים פניתי אליהם והם המליצו לי על מיטה מתכווננת שנותנת את התנוחה המקסימלית ומורידה את הלחצים על הגב התחתון במהלך השכיבה ככה שהגב היה נח כך לפחות לדבריהם למען האמת באמת היה שיפור ניכר במצב הגב שלי בהריון האחרון השאלה שלי האם באמת המזרן והמיטה המתכווננת עשו את ההבדל בין ההריונות הקודמים שלי לנוכחי או שהיה גורם אחר שעשה את ההבדל בהריון השלישי שלי
לאה
lea_1231@w* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים הגב בהריון.
חלי מוחני23/06/2008אני לא מכירה את חברת המזרונים הזאת ואני לא יודעת מי המליץ לך על המזרנים.
הייתי ממליצה לך אולי לקנות בשלב הראשוני חגורת בטן מיוחדת להריון - חגורה שעוזרת לך להחזיק את המשקל שבבטן.
אפשר למצוא אותה בבתי מרקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)