מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציוד לתינוקשני17/06/2008
הבנתי שציוד וריהוט בכל הקשור לתינוק הוא מאוד יקר.
עגלת תינוק למשל יכולה לעלות 4,000 ש"ח...!!!
כנראה שאהיה אם חד הורית. איך אני אוכל להתמודד עם העלויות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציוד תינוק
חלי מוחני23/06/2008אכן, את צודקת הציוד מאד יקר.
אבל נסי לקחת מחברות/ משפחה/ קרובים וכו' - זאת לא בושה!
כשתתחילי לשאול אנשים - אני מאמינה שתתפלאי כמה אנשים/נשים טובים יש שמוכנים לעזור ולהשאיל ציוד של תינוקות.
ואם את בכל זאת רוצה לקנות - באינטרנט ביד 2 או אתרים דומים תוכלי למצוא מוצרים ממש "חדשים" ברבע מחיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציוד לתינוק
לירון09/07/2008היי, ישנו אתר בשם אגורה ששם מוסרים דברים בחינם וניתן למצוא שם ציוד לתינוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציוד לתינוק
טלי11/07/2008אני "אספתי" ציוד בדיוק כמו שציינו פה- מכל מי שאני מכירה- כי באמת מאוד קשה לשאת בנטל ההוצאות של כל הציוד.. יש המון אתרים של יד שניה שתוכלי למצוא שם עגלות ומיטות במצב ממש טוב שזה לא מה שימנע ממך להביא ילד אה?:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנות יד 2 למוצרי תינוקות
מאיהמיא22/10/2008אני רוצה להמליץ על חנות יד 2 שנפתחה לא מזמן לציוד תינוקות (רהיטים,עגלות,צעצועים וכו') החנות ממוקמת בבוגרשוב (פית חובבי ציון או שלום עליכם) ונקראת בייבי 2 בייבי. היתרון הוא שאפשר גם למכור להם דברים וגם לקנות. ממולץ בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קיבלתי את הרוב מאחותי
אמאל'ה23/11/2008ומה שלא השתדלתי לקנות ביד 2. אלה באמת הוצאות מטורפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)