מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- BDSIענבל30/06/2008
מישהו שמע על מערכת זו אצל התינוק? שנקראת BDSI, שמעתי אותו לפני כמה זמן בהקשר של תחליפי חלב, אך לא הבנתי בדיוק על מה זה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BDSI
מרב03/07/2008אני גם ראיתי את זה אתמול בטלויזיה בהקשר של תחליף החלב אופטימיל. איפה אפשר לקרוא על זה בעברית? כי כשכתבתי בגוגל זה נתן לי רק באנגלית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי על הטעות...
ענבל06/07/2008מסתבר שזה BSDI, וזה 4 מערכות של התינוק- עיכול, מוח, חיסון וראייה. נכנסתי לאתר שלהם וראיתי את כל ההסברים. האמת די הצחיק אותי לחשוב שאחרי הריון שאת חושבת שהתינוק יצא שלם (טפו טפו טפו) ממשיכים לדאוג להתפתחות שלו גם בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBSDI
טלי07/07/2008כן.. גם אני סוף סוף הבנתי מה זה.. הראשי תיבות המפוצצים האלה.. אין מה לעשות, חייבים לספק לתינוק רכיבים שישמרו על המערכת החיסונית שלו ויפתחו את המוח והראיהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי בד"כ מפסיקים להניק
קרן07/07/2008ואז מתי עוברים לתחליף חלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמ"ל
טלי08/07/2008יש את השלב הראשון שהוא מגיל 0- חצי שנה. כמובן שעדיף להניק אם אפשר- אבל היום יש מגוון בשוק- והטכנולוגיה מתקדמת.. אז גם איכות התמ"לים מדמה כמה שאפשר חלב אם.. ככה שאת יכולה לעשות את השיקולים שלך אם להניק או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי
קרן09/07/2008תחליף החלב של אופטימיל? הבנתי שיש כפית של 30CC אז איך זה לעומת התחליפים האחרים ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסכוני
טלי09/07/2008מה שאני אוהבת באופטימיל זה את החסכון, אומנם את משלמת קצת יותר- בשביל האיכות אבל גם הכמות גדולה יותר- 450 גרם- לעומת שאר הפורמולות שזה 400 גרם לכל היותר.. וגם הכפית קטנה יותר- 30 מ"ל- שזה נורא נוח לפי דעתי- ככה את לא מבזבזת.. כמו שאמרת אצל שאר החברות הכפית גדולה יותר מצחיק לומר.. אבל יש לי גם אצבעות קטנותף, אז זה מתלבש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי
קרן10/07/2008סטדנדרטיים אירופאיים? למה זה רק עם אופטימיל ולא בכל התחליפים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)