שאלה על חופשת הריון שנה אחרי חופשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על חופשת הריון שנה אחרי חופשת
    דן
    16/06/2007

שלום למנהלת הפורום. ראיתי את הפרשי הגילאי של הילדים הקטנים שלך ורציתי לשאול איך זה להסתדר עם 2 ילדים בהפרשים קטנים. האם מומלץ או שקשה מידי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גידול ילדים בהפרש קטן

אסנת גלבוע
    16/06/2007

אני האמת הגעתי לסיטואציה הזו בלי לתכנן אותה וזרמתי איתה. לקראת סוף ההריון החששות גברו, איך אסתדר? מי יקח ויחזיר? מה יהיה עם הקנאה? כמה זמן ישאר לזוגיות ולעצמי?
    אחרי הלידה היה ממש קשה. ממש. אין יום ואין לילה כמו בכל מצב של אחרי לידה, רק שלמשוואה נוסף באמת ענין הקנאה.
    היום אני בסך הכל 3 חודשים אחרי ויכולה לומר לך שאני מבסוטית. עדין קשה לי פיזית ובשעה עשר בלילה אני במצב מאוזן בלתי הפיך (מה שלא מתאים לי בימים כתיקונם), אבל אני יודעת שבעוד שנתיים הם יגדלו כמו תאומים- תמיד יהיה להם בן זוג למשחק, הקושי הפיזי שלי יצטמצם מאד ואני בבת אחת אסיים את פאזת החיתולים- בקבוקים וכולי.
    בינתיים אני חולמת בהקיץ על היום בעוד שנתיים ונהנית ממה שיש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשים קטנים בין הילדים

שרית
    12/07/2008

יש לי שלושה בנים בהפרשים של שנה זה מזה ! כיום הם בני 3,4,5 ואני יכולה לומר שזה כיף גדול. יש להם תחומי עניין משותפים, משחקים, תכניות טלויזיה... לא משעמם להם אף פעם כי יש להם זה את זה. כאשר אנחנו מתכננים בילוי משפחתי אין לנו בעיה של תחומי עניין שונים לכל ילד וכל ההתארגנות קלה יותר. הבגדים שלהם כמעט כולם משותפים וזה חוסך מאוד בעלויות. אין ספק שכאשר הם היו תינוקות זה היה קשה מאוד ובעיקר מעייף, אבל עכשיו יש הרבה יתרונות. בהצלחה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו