מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך נפטרים מהבטן?דלית23/07/2008
אני אחרי 8 חודשים לאחר הלידה, חזרתי לעשות ספורט- שחייה, ועיצוב ואני לא מצליחה להפטר מהשומן של בטן התחתונה ! מה עושים!!!!!????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת איזורים בעייתים!
מור24/07/2008זה כמו עם הסנטר שיש לפעמים ככה שומן שמה ואי אפשר להפטר מזה ע"י דיאטות וספורט. אני כםן שמעתי על טיפול של המסת שומן, לכמויות קטנות של שומן באיזורים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה עושים את זה?
עינת25/07/2008את המסת השומן? ואיפה ניתן עוד לקרוא על השיטה הזו? עד כה אני שמעתי על שיטת שאיבת השומן, ובאמת רוצה לשמוע עוד פרטים מנשים נוספות לאחר לידה שעשו את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי
עינת27/07/2008זה באמת נראה מעניין, ושיטה שלא כואבת. כמו טיפול שיניים כזה עם הרדמה מקומית. יש מצב שאני אלך לייעוץ במרפאה ואז אחליט. לשמוע זה אף פעם לא מזיק (וכן כן גם לקרוא... ;) )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעניין
דניאלה06/08/2008אם יש מישהי שכבר עברה את זה אשמח לשמוע. באמת שמעתי שזה משהו פשוט, אבל אני אשמח לשמוע איך בדיוק עוברים את זה? על ההכנות לטיפול של כזה ותוך כמה זמן יש תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל לאחר הלידה
הילה שקד06/08/2008הי דלית,
כמו שלגוף שלנו לקח זמן (9 חודשים) להעלות במשקל , גם לאחר הלידה לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו.
ספורט ועיצוב יחד עם תזונה נכונה זה הפתרון הנכון לדעתי והרבה סבלנות , מבטיחה לך שאם תתמידי תראי תוצאות.
את מניקה?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)