שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דימה
    27/07/2008

שלום, אישתי ילדה לפני 3 חודשים ועדיין היא טוענת שכואב לה ואינה רוצה לקיים יחסי מין. כמה זמן אחרי לידה בדרך כלל צריך לכאוב? האם עליה להיבדק? תודהה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כדאי להיבדק

אסנת גלבוע
    30/07/2008

אם הלידה היתה לידה נרתיקית רגילה לא אמורים להופיע כאבים בשלב הזה, אבל בדיקת רופא כדאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות לאחר לידה

הילה שקד
    05/08/2008

הי דימה,

חסרים פרטים לגבי סוג הכאב והאם אשתך מניקה או לא.... בכל מקרה אני אענה לשני הסיטואציות
    אשמח אם תוכל לומר לי האם אשתך מניקה ואיך היתה הלידה .

נושא המיניות אחרי לידה הוא נושא רציני .....

בעקרון יכול להיות כאב בעת בקיום יחסי מין בגלל יובש בנרתיק - הורמון האסרוגן אחראי לזה:(,

כמו כן אם האישה מניקה בדרך כלל החשק המיני יורד מכיון שהורמון הפרולקטין שקיים בהנקה גורם לחוסר חשק מיני אך מצד שני לתחושה האמהית והדאגה לתינוק

אם האישה מניקה , והתינוק בן 3 חודשים אז רוב הסיכויים שהוא רוב הזמן על השד והאישה מעניקה לו ואז שמגיע הערב האישה כל כך עייפה וכל כך רוצה את הזמן לעצמה

אני מסבירה את כל זה מכיון שיכול להיות שזאת הסיבה ואתם ממש לא לבד בעניין הזה ושתבינו שזה מצב טבעי ואני רוצה להבטיח לך שלא יקח עוד הרבה זמן ואשתך תתאושש מהלידה והזוגיות והמיניות יחזרו לעצמם.

אם אשתך לא מניקה/ מניקה ויש לה כאבים , השאלה היא איזה סוג של כאב ? האם היא מרגישה את התפרים ? אם כן אפשר לטפל בזה.

על מנת להקל על קיום יחסי מין ולא לגרום לחרדה אצל האישה , מומלץ להשתמש בג'ל סיכה
    וכמו כן אפשר סתם להתחבק ולאהוב.

תקשורת ..תקשורת ..זה שם המשחק !!! התקופה לאחר לידה היא מדהימה אך לא פשוטה וברגע שמדברים על הדברים ולא שומרים בלב , מבינים שזאת תקופה של הסתגלות ,שהאישה שלך נמצאת כרגע בדיאדה בינה ובין תינוקה והכי חשוב לדעת שהכל יחזור לקדמותו עם מעט סבלנות:

לילה טוב
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו