מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפה נורא!מאיה05/08/2008
שלום רב, אני כבר די הרבה אחרי לידה - 7 חודשים, אבל אולי בכ"ז תוכלו לעזור לי: לפני 3 חודשים חזרתי לעבודה. הפצפון טפו טפו ישן לילות שלמים כבר הרבה זמן וכך גם אני (6-7 שעות רצוף בלילה) מזה כחודש אני עייפה נורא ומסוגלת לישון בכל רגע נתון!! נראה כאילו שעות שינה נוספות בכלל לא עוזרות. בגלל העייפות אני גם מחפשת כל הזמן ממתקים ושותה יותר קפה... (עד שחזרתי למשקל שלפני ההריון!!!) מה עושים? תודה מראש, מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות לאחר לידה
הילה שקד05/08/2008הי מאיה ,
קודם כל אני ממליצה על שתיית חליטת עלי סרפד ,אחד הצמחים העשירים ביותר בויטמינים ( A,C,D,K) ומינרלים (סידן, ברזל, זרחן, אבץ ). טוב במיוחד לעייפות כרונית ותשישות עקב רמת ברזל נמוכה . כדאי לשתות חליטות סרפד לפני ההריון,במהלך ההריון ולאחר לידה.
אני אוהבת את טעמו אך לא כולן ולכן אפשר להכין את החליטה עם לואיזה /לימונית
איך מכינים חליטה- לוקחים כפית מהסרפד שמים עם כוס מים רותחים , מעל הכוס מכסים עם צלחת מחכים 15 שעה .
אפשר גם להכין קומקום ולשים במקרר ולשתות קר
כמו כן טיפולים מחזקים לגוף כמו שיאצו
כדאי לבדוק את רמת הברזל שלך , יכול להיות שאת אנמית וזה משפיע על העייפות
בכל מקרה התחילי עם הסרפד , תראי איך את מרגישה ובמקביל תעשי בדיקות דם.
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה פעמים ביום לשתות החליטה? תודה!
מאיה05/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה סרפד
הילה שקד05/08/2008תתחילי עם חליטה אחת ביום במשך שבוע ולאחר מכן המשיכי עם שתי חליטות ביום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)