עייפה נורא!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה נורא!
    מאיה
    05/08/2008

שלום רב, אני כבר די הרבה אחרי לידה - 7 חודשים, אבל אולי בכ"ז תוכלו לעזור לי: לפני 3 חודשים חזרתי לעבודה. הפצפון טפו טפו ישן לילות שלמים כבר הרבה זמן וכך גם אני (6-7 שעות רצוף בלילה) מזה כחודש אני עייפה נורא ומסוגלת לישון בכל רגע נתון!! נראה כאילו שעות שינה נוספות בכלל לא עוזרות. בגלל העייפות אני גם מחפשת כל הזמן ממתקים ושותה יותר קפה... (עד שחזרתי למשקל שלפני ההריון!!!) מה עושים? תודה מראש, מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה נורא!

הוספת תגובה

• עייפות לאחר לידה

הילה שקד
    05/08/2008

הי מאיה ,

קודם כל אני ממליצה על שתיית חליטת עלי סרפד ,אחד הצמחים העשירים ביותר בויטמינים ( A,C,D,K) ומינרלים (סידן, ברזל, זרחן, אבץ ). טוב במיוחד לעייפות כרונית ותשישות עקב רמת ברזל נמוכה . כדאי לשתות חליטות סרפד לפני ההריון,במהלך ההריון ולאחר לידה.

אני אוהבת את טעמו אך לא כולן ולכן אפשר להכין את החליטה עם לואיזה /לימונית

איך מכינים חליטה- לוקחים כפית מהסרפד שמים עם כוס מים רותחים , מעל הכוס מכסים עם צלחת מחכים 15 שעה .
    אפשר גם להכין קומקום ולשים במקרר ולשתות קר

כמו כן טיפולים מחזקים לגוף כמו שיאצו

כדאי לבדוק את רמת הברזל שלך , יכול להיות שאת אנמית וזה משפיע על העייפות
    בכל מקרה התחילי עם הסרפד , תראי איך את מרגישה ובמקביל תעשי בדיקות דם.

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה פעמים ביום לשתות החליטה? תודה!

מאיה
    05/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תה סרפד

הילה שקד
    05/08/2008

תתחילי עם חליטה אחת ביום במשך שבוע ולאחר מכן המשיכי עם שתי חליטות ביום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו