מדכא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדכא
    ס.
    24/06/2007

אני חודש וחצי בחופשת לידה ומרגישה שאני משתגעת. בעלי עובד עד שעות מאוחרות, אנחנו גרים במקום רחוק מרוב החברות שלי והרכב אצל בעלי אז אני לא יכולה לפגוש אותן (אני לא אסע עם התינוק באוטובוסים). אני לבד כל הזמן ורע לי!!!!!! מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדכא

הוספת תגובה

• אוי אוי אוי

אסנת גלבוע
    24/06/2007

אני ממש מבינה אותך. אין כמו הבדידות הזו כדי לדכא. אבל- מי אמר שאפשר להיפגש רק עם החברות הקודמות? אפשר ליצור חברויות חדשות על בסיס התינוקות.
    נסי להתחבר בטיפת חלב, בשכונה או אפילו בסופר עם אחת האימהות שגם היא בחופשת לידה. התינוקות ממש לא חייבים להיות באותו גיל בדיוק בשביל זה.
    פעם תיפגשו אצלך, פעם אצלה, פעם תצאו לטיול בעגלה יחד ותעבירו את הזמן בכיף.
    שולחת לך חיבוק וירטואלי לחיזוק. זו הרגשה זמנית והיא עוברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ס

ל
    04/07/2007

הי ס.
    אני מזדהה איתך לחלוטין...
    אני נמצאת באותו מצב בדיוק, אני לקראת סיום חופשת הלידה (ב-1.8 אני חוזרת לעבודה)
    אין ספק בכלל שזאת תקופה נורא קשה אך מצד שני מדהימה ונעימה כי סך הכל אנחנו נמצאות 24 שעות עם הדבר הכי מתוק שקרה לנו בחיים, כמוך, אני רחוקה מחברות, משפחה, אין באיזור שלי שום מקום נורמלי שאפשר להסתובב עם התינוק ואני די מיואשת מהמצב
    מה שעשיתי במקרה שלי שפשוט "ברחתי" לאמא, אין כמו אמא בעולם!!
    היא אמנם גרה בקצה השני של המדינה, אבל כמה שבועות אצל ההורים יכולים קצת להקל את המצב
    אם יש לך אפשרות לעשות זאת, אני ממליצה בחום, כמובן אם הבעל תומך ולא עושה מזה עניין
    בהצלחה..
    ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון?

בילבי
    07/07/2007

בחופשת לידה? זה לא אמורה להיות תקופה מופלאה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו