מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבודהshiiri07/09/2008
שלום אני אמא טריה מזה כחודש לתינוקת מתוקה.אני לא מתגוררת בישראל ולכן ללידה הגיעו אליי חמתי ואמי . אמי נשארת אצלי בכדי לעזור לי למשך החודשיים הקרובים , בעלי הרבה בטיסות וכשהוא בבית יש לי תחושה שהוא רוצה לעשות הכול עם הילדה , להאכיל אותה, לקלח ועוד. קצת קשה לי המצב מכיון שיש לי פחד שהנסיכה שלי לא מקבלת מספיק מאמא שלה ..כלומר שהיא הרבה עם הסבתא שלה ועם האבא שלה וגם איתי . לדוגמא כאשר הקטנה עם אבא שלה ומתחילה לבכות ולצרוח אני מיד מרגישה שאני צריכה לקחת אותה ממנו ולחבק אותה ..ואז מתחיל ויכוח ביננו ..מהלעשות ? אציין כי אינני מניקה (הנקתי אבל הפסקתי כי לא היה לי הדרכה ולא חלב )ולכן הפחד שלי נובע מכך שכולנו מאכילים אותה ומחזיקים אותה והיא פחות מקבלת חום של אמא. האם זה נכון או שאני סתם מפתחת רכושניות כלפי הנסיכה ואם כן איך להרפות ? תודה וסליחה על האורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מזכירה לי את עצמי..
שני08/09/2008אני גם מתנהגת ככה וכשבן זוגי מחזיק את התינוק אני לא סומכת עליו וכל הזמן בהיכון כדי לקחת אותו ממנו כאילו אני לא סומכת עליו. ואת יודעת מה? זה לא בסדר כי גם הוא הורה שלו והוא לא פחות טוב ממני. זה נובע מחרדתיות יתר וממגננת יתר. אני מודה. זה משהו שאני צריכה לשנות בעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה
הילה שקד10/09/2008הי שירי,
קודם כל המון מזל טוב !
התקופה שאחרי לידה מרובה בהורמונים ....וקצת קשה לנו לחלקנו שמשהו אחר מתייחס לקטנטנ/ה שלנו
אני חושבת שאת צריכה להבין שזאת תקופה שבה גם אמא שלך וגם חמותך רוצות לעזור לך כמה שיותר והן מבורכות על כך , כי כשהן עם הילדה את יכולה להתקלח ולנוח ואכול כמו בן אדם ווללכת לעשות פיפי בלי לחץ.
אין לך מה לפחד שהנסיכה שלך לא מקבלת מספיק ממך ....היא מקבלת הרבה חום ואהבה ממך וגם מהאנשים הקרובים וכמובן מאביה שאני מבינה את הצורך להשלים את החסר ..תני לו את המקום שלו , תסמכי עליו אפילו אם זה דורש ממך להבליג ..הרווח יהיה כולו שלך ושל הקטנה.
אני ממליצה להרפות ותזכרי שבסופו של דבר אין כמו אמא :) ואפילו אם את לא מניקה זה לא אומר כלום על החום והאהבה ממך .
חבקו אותה כמה שיותר והרווח יהיה שלה.
יום נפלא
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)