מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשחרר לו?ע.10/09/2008
יש לי שאלה לכל הפורום - יש לנו בת ראשונה, בת חודש וחצי. נאי מאושרת וגם בעלי, אבל נדמה לי שהוא כל הזמן מנסה לברוח- לחברים, מאחר לחזור מהעבודה, כאילו לא ממש מנסה להיות בבית. אני עסוקה כל היום בילדה, ואני לא יכולה לתת לו את תשומת הלב , זה ברור. אני יודעת שהרבה נשים נתקלות בזה, מה דעתכן? לחשרר לו את החבל או שזה רק ירחיק אותו ממני וממנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה להורות
הילה שקד10/09/2008ע. יקרה
ישנם גברים שאחרי הלידה חווים סוג של דכדוך , השינוי הוא עצמו ולעיתים יש קושי להתמודד.
פתאום הגברים מרגישים את עול הפרנסה -"עכשיו צריך לפרנס את הילדה שלנו,
כל העצמאות שהורגלנו אליה נעלמת ואני מאמינה שדרך ההתמודדות של בעלך זה לברוח.
אני ממליצה מאד לדבר איתו , כי מה שחשוב זה לתקשר ולספר אחד לשני על הקושי, השמחה
תני לו זמן איכות עם הקטנה- למשל המקלחת או עיסוי , תקרבי אותו לילדה בכל מיני דרכים
שניכם באים כרגע מעולמות שונים וברגע שמדברים על זה ועל הצרכים של כל אחד ומבינים את זה דברים משתנים
ממליצה בחום לקרוא את הספר הכנה להורות של דיאנה אידלמן.
לילה טוב
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)