רפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקס
    ללי
    15/09/2008

שלום , בתי בת חודש ומהרגע שהיא נולדת הלבשתי אותה בחולצות שמכסות גם את כפות הידיים , לפני מספר ימים גזזתי לה את הציפורנים כדי שאוכל להלביש אותה בחולצות קצרות / ללא כיסוי הידיים מבלי שהיא תשרוט את עצמה , הבעיה היא שללא הכיסוי היא פורסת את הידיים לצדדים וצורחת ובוכה ללא הפסקה (לפי מאמרים שקראתי זה נקרא רפלקס הצנחן) היא לא מוכנה לאכול ובטח ובטח שלא מצליחה להירדם כך , ברגע שאני מכסה שוב את הידיים היא נרגעת לחלוטין. מה עליי לעשות? האם בגלל שהידיים היו סגורות תקופה ארוכה היא מגיבה כך? זה מתסכל אותי אוד ואני לא יודעת איך לעזור לה . אני עושה לה עיסוי בידיים בעזרת קרם ושרה לה שירים כדי להרגיע אותה ולתת לה תחושת ביטחון אך זה לא עוזר ברגע שאני עוזבת את הידיים שלה היא חוזרת לבכות ולצרוח ללא הפסקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלקס

הוספת תגובה

• רפלקס

הילה שקד
    15/09/2008

הי ללי,

ממה שנראה לקטנה שלך תחושת המרחב קצת מלחיצה וחוסר השליטה על גופה (הידיים נפרשות לצדדים ללא שליטה)

אם כיסוי הידיים עושה לה טוב , אני הייתי ממשיכה , יש גם ילדים שעטיפתם בחיתול עם הידיים והרגליים מאד מרגיעה אותם וזה מרגיש להם כמו ברחם ,אפשרי גם לשים אותה במנשא עליך קרוב קרוב מה שירגיע אותה מאד

עיסוי זה מצויין כדי ללמד אותה את גבולות הגוף שלה וכמובן להרגעה ...וכמה שיותר ,יותר טוב

על רפלקס הצנחן לא שמעתי ? אולי את מתכוונת לרפלקס מורו ...

כמובן שאם הקטנטנה ממשיכה לבכות ללא הפסקה , אני ממליצה בחום לקחת אותה לרופא שיבדוק שהכל בסדר...

וכמובן שיהיה מזל טוב :)

יום נפלא
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוגע'לה

ללי
    15/09/2008

תודה רבה על התשובה המהירה:-) האם את ממליצה על שמיכת רוגע'לה? ולכמה זמן כדאי להשתמש בה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמיכת רוגע'לה

הילה שקד
    16/09/2008

הי ללי,

שמיכת רוגעלה נראית לי מצויינת ....בנוגע לכמה זמן הוראות היצרן - 14 שבועות

לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו