מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבועיים אחרי לידה,מה עושים עם החמה?שי שי21/09/2008
היי, ילדתי לפני שבועיים, חמתי כל הזמן מבקרת אותי על כל פיפס שאני עושה. התקופה הזו מאוד קשה לי, באופן כללי ובפרט בתקופה הזו מאוד קשה לי לשמוע שאני לא בסדר! בכל מקרה אני משתדלת לרצות את כל העולם, במקום לדאוג לעצמי. אני בסך הכל שבועיים אחרי לידה ויש כל כך הרבה סיפורים עם גיסתי וחמתי , אני יחסוך ממכם. השורה התחתונה - אני לא מעונינת במריבות למען בעלי בלבד. כשהתחתנו ואמא שלו התחילה לעשות לו שיחות עלי מאחורי הגב. פניתי אליה וביקשתי שכמו שאני לא מתלוננת בפניו כך אני מבקשת גם ממנה והיות ששתינו בוגרות ביקשתי ממנה לא לערב אותו ואם יש לה איזשהי בעיה שתפתור אותה איתי. היא קיבלה זאת אך כנראה שכחה... ועכשיו שוב היא עושה לו שיחות. נשבר לי במיוחד עכשיו שאני כל כך רגישה, אני לא מפסיקה לחשוב על כל מה שהיא אומרת עלי ואני משתגעת...... כשאני רואה את הכעס שו כלפי כשהוא חוזר ממנה אני נשברת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמות...
חלי מוחני22/09/2008שי מתוקה,
אכן, זוהי תקופה קשה שעוברת עלייך ועל הבית כולו.
כולכם עוברים שינויי והופכים למשפחה, אתם צריכים זמן להסתגל.
קחי את בעלך והסבירי לו מה זה עושה לך ואיך את מרגישה.
תסבירי לו שקשה לכם להפוך למשפחה המיוחדת שלכם אם אין לכם שקט מהסביבה.
נסי גם להסביר לחמותך איך את מרגישה.
תדאגי לך לתינוק שלך ולבעלך - אתם הכי חשובים כרגע. את כל השאר נסי לנטרל, עד שה"בית" יקבל את השינויים - וזה לוקח זמן.
תהיי חזקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)