שבועיים אחרי לידה,מה עושים עם החמה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבועיים אחרי לידה,מה עושים עם החמה?
    שי שי
    21/09/2008

היי, ילדתי לפני שבועיים, חמתי כל הזמן מבקרת אותי על כל פיפס שאני עושה. התקופה הזו מאוד קשה לי, באופן כללי ובפרט בתקופה הזו מאוד קשה לי לשמוע שאני לא בסדר! בכל מקרה אני משתדלת לרצות את כל העולם, במקום לדאוג לעצמי. אני בסך הכל שבועיים אחרי לידה ויש כל כך הרבה סיפורים עם גיסתי וחמתי , אני יחסוך ממכם. השורה התחתונה - אני לא מעונינת במריבות למען בעלי בלבד. כשהתחתנו ואמא שלו התחילה לעשות לו שיחות עלי מאחורי הגב. פניתי אליה וביקשתי שכמו שאני לא מתלוננת בפניו כך אני מבקשת גם ממנה והיות ששתינו בוגרות ביקשתי ממנה לא לערב אותו ואם יש לה איזשהי בעיה שתפתור אותה איתי. היא קיבלה זאת אך כנראה שכחה... ועכשיו שוב היא עושה לו שיחות. נשבר לי במיוחד עכשיו שאני כל כך רגישה, אני לא מפסיקה לחשוב על כל מה שהיא אומרת עלי ואני משתגעת...... כשאני רואה את הכעס שו כלפי כשהוא חוזר ממנה אני נשברת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החמות...

חלי מוחני
    22/09/2008

שי מתוקה,
    אכן, זוהי תקופה קשה שעוברת עלייך ועל הבית כולו.
    כולכם עוברים שינויי והופכים למשפחה, אתם צריכים זמן להסתגל.
    קחי את בעלך והסבירי לו מה זה עושה לך ואיך את מרגישה.
    תסבירי לו שקשה לכם להפוך למשפחה המיוחדת שלכם אם אין לכם שקט מהסביבה.
    נסי גם להסביר לחמותך איך את מרגישה.
    תדאגי לך לתינוק שלך ולבעלך - אתם הכי חשובים כרגע. את כל השאר נסי לנטרל, עד שה"בית" יקבל את השינויים - וזה לוקח זמן.
    תהיי חזקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו