כמה היו נוחים לכן בגדי בית החולים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה היו נוחים לכן בגדי בית החולים?
    יעלה
    03/07/2007

שלום,
    שמי יעלה ואני סטודנטית שנה רביעית לארכיטקטורה בטכניון.
    במסגרת קורס עיצוב תעשייתי ברפואה, לקחתי על עצמי לשפר את כותנת בית החולים שניתנת לנשים לאחר הלידה.
    אשמח אם תוכלנה לעזור בכך שתביעו את שביעות רצונכם מן הבגדים שקיבלתן בבית החולים לאחר הלידה.
    מהן הבגדים שקיבלתן?
    האם הם היו נוחים?
    כמה השתמשתן בהם?
    האם הם היו נוחים לכן מבחינת הנקה, אינפוזיה,החלפה וכדומה?
    תודה רבה מראש,
    יעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ל
    04/07/2007

יעלה שלום,
    ילדתי לפני שלושה חודשים, הבגדים שניתנו לי היו חלוקים ורודים שלדעתי לא היו נוחים כלל
    בבית החולים הנקתי את בני ולא היה לי נוח, היו תיקתקים באיזור בכתף וכך הורדתי את החלוק בכדי להניק, החלוק היה מבד לא נעים ובאיזהו שלב בעלי הביא לי מהבית חלוק שיהיה לי נוח יותר, גם מבחינת ההנקה וגם מבחינת השינה
    אם תוכלי לעזור בכך יהיה נעים לכולנו ולי בהריון הבא....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדי בית חולים

נעה
    08/07/2007

קודם כל, אני חושבת שזו יוזמה מבורכת, אשה שאך זה ילדה לא רק שהיא מרגישה שהיא אינה במיטבה מבחינה גופנית, אלא כל מי שבא לבקר אותה (ואלו המון אנשים) רואה זאת גם כן. לדעתי החלוק סה"כ היה מאד נוח, מספיק רחב, בד נעים ושני פתחים בצדדים ע"מ להניק בקלות (בנוסף הוא גם צנוע למי שרוצה). רק דבר אחד היה טוב יותר, אם צבע החלוק היה כהה יותר ולא לבן, כי בד"כ מדממים לאחר לידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכוערים פחד!!

גל
    05/10/2007

כבר בקורס הכנה ללידה, כשראיתי את הכותונת המזעזעת הזו (במאיר) נשבעתי שלא אלבש אותה. אני צריכה להרגיש טוב אחרי לידה, וזה אומר בין היתר, לא להראות כמו ממוטה.
    הכותנת די בהירה, ואם יש דליפה של דימום, ויש כל הזמן, מיד רואים (כולם רואים, רק לא את...)
    יש שני חריצים להוציא ציצי, וזה נח, אבל-אם את בלי חזיה, ויש לך די גדולים, הם עלולים לצאת גם כשלא תכננת... אם את עם חזית הנקה מתחת ,הגישה אליה לא משהו. הייתי שמחה אם החלק העליון היה צמוד (סטרצ') באזור החזה עם מחשוף גדול, כזה שצד אחד משתלב בצד השני. זה גם נשי, אפילו סקסי, וגם נח לשלוף ציצי, וגם לא זז חופשי.
    באופן אישי, מיד כשהרשו לי לקום מהמיטה החלפתי את הכותונת הזו (שהלבישו לי בעול כורחי בחדר לידה) לבגדים מהבית. זה בכל מקרה יותר נעים, ריח המרכך האהוב שלך..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אהבתי את הצבעים - הפתח מאחורה...

אמא ל3 נסיכים
    09/10/2007

אני חושבת שלפני הלידה זה עוד מילא אבל אחרי הלידה כשבאים אורחים ויש פתחים בבגד מכל כיוון זה קצת קשה ולא נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו