מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 חודשים אחרי לידהענבל04/10/2008
שלום, אני כבר 4 חודשים אחרי לידה ועדיין חשה ברגישות יתר במצבי הרוח, ישנה ירידה משמעותית מהתקופה המוקדמת שלאחר הלידה אבל אני עדיין לא מרגישה שחזרתי להיות אותו בן אדם שהייתי לפני ההריון. אני לא מרגישה דחיה מבתי המקסימה, להיפך מה שהכי משמח אותי זו היא, אבל בכל הנוגע לשאר העולם אני עדיין נמצאת במצב של רגישות יתר, האם זה נורמלי? אני חוששת שלמרות אהבתי אליה המצב בו אני נמצאת משפיע עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא יקרה
חלי מוחני05/10/2008את עדיין מסתגלת למצב החדש אליו הגעת, הפכת להיות אמא וזה תפקיד לא פשוט.
אני מניחה שאת עדין לא ישנה כמו שצריך - וזה גם משפיע על מצב הרוח.
נסי לשתות הרבה מים לאכול טוב ולישון כמה שאת יכולה.
אם את יכולה לקבל עזרה מאמא/חברה/בייביסיטר/דולה אחרי לידה - תעזרי בכל מי שרק אפשר.
תני לעצמך להתרגל למצב החדש ואני מקוה שהכל יסתדר בקרוב.
תנסי להנות ולהוקיר כל רגע.
בהצלחה,
חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)