מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודשיים אחרי לידהקארין15/10/2008
לפני חודשיים ילדתי את בני, אחרי הלידה היה לי מאוד קשה להסתגל למצב החדש שכנראה במהלך ההריון הייתי עסוקה בהריון עצמו ולא הכנתי את עצמי נפשית לבואו של התינוק, כפי הנראה היה לי דיכאון אחרי הלידה לפחות חודש, בכיתי המון,ובקושי טיפלתי בילד, אימי ובעלי עשו תורנויות בטיפול בילד, היום המצב יותר טוב, רוב הזמן אני מטפלת בו ונראה לי שדי הסתגלתי למצב הבעיה היא שאני עדיין מפחדת להשאר איתו לבד, אני צריכה שמישהו יהיה איתי רק כך אני מרגישה ביטחון, לא יודעת להסביר בדיוק ממה אני מפחדת, אני רק יודעת שזה מאוד מכביד על הסובבים אותי שצריכים לקבוע לוח זמנים מסודר מי נשאר איתי ומתי כדי שאני לא אשאר איתו לבד, יש לציין שאני מקבלת תמיכה מלאה מבעלי ואימי. מה אני צריכה לעשות כדי שזה יעבור? נראה לי שזה לא יעבור ואני תמיד אצטרך מישהו לידי, זה מאוד מלחיץ אותי. תודה מראש קארין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה
הילה שקד15/10/2008הי קארין ,
מזל טוב יקרה !
קודם כל אל דאגה החיים בסוף יחזרו למסלולם ואת תהיי על דרך המלך יחד עם בנך... מבטיחה!
הרבה נשים חשות פחד להשאר לבד עם התינוק בתקופה הראשונה ...אני לא מכירה אותך ולכן אני לא יכולה לתת חוות דעת .
מה שכן אני ממליצה ביותר על דולה פוסטפארטום שיכולה להגיע אליך פעמיים -שלוש בשבוע ועזור לך עם הקטנטן , מה שגם יתן קצת מרחב נשימה לבעלך ואמך (שאגב הם מדהימים וכיף לראות שיש לך תמיכה שכזאת) או לפנות לאם לאם בקהילה שזה ארגון של אמהות ותיקות שבאות בהתנדבות פעם בשבוע לארח חברה לאם הצעירה ולעזור לה.
שיהיה בהצלחה
חיבוק גדול
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)