מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי יעלם השיער המיותר מגוף!?!?iska17/10/2008
במהלך ההריון צמחו לי שיערות מעצבנות על הבטן וגם בצידי הפנים אמרו לי לא לגעת בזה...כי לאחר הלידה הם ינשרו מעצמם, אז זהו שאני אחרי לידה וכלום לא נושר!! זה באמת אמרו להעלם מעצמו או שפשוט למרות את הנוצות בעצמי?!?! תודה מראש, יסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
חלי מוחני18/10/2008תני לגוף שלך זמן, השער ינשור מעצמו.
לא כתבת כמה זמן את אחרי לידה ואם את מניקה או לא.
אם את לא מזמן ילדת ואת מניקה, הגוף שלך עדיין לא חזר לעצמו וזה יקח לו קצת זמן לעשות כך.
אבל מניסיון אישי - גם לי צמחו שערות בבט, והיום הן אינן כלא היו.
אז נכון, זה לוקח קצת זמן אבל זה מסתדר בסוף.
מילת המפתח היא - סבלנות- זה קשה אבל אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני 3 שבועות אחרי לידה ואני מניקה..
iska18/10/2008ץודה על התשובה, ועוד שאלה..אחרי כמה זמן השיער נעלם אצלך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן
חלי מוחני18/10/2008את ממש אחרי לידה ואת מניקה.
רמת ההורמונים שלך עדיין לא התמתנה.
מתוקה, אל תלחצי בגלל זה, זה לוקח מס חודשים ומסתדר, מבטיחה :)
תהני מהתינוק שלך ומהחיים החדשים שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)