דיכאון ממושך לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ממושך לאחר לידה
    מורן
    21/10/2008

לי ולבת זוגתי ילד מקסים בן 2.8 שהיא ילדה אותו. לאחר הלידה היא לא התייחסה אליו כמעט במשך שבוע ולאחר מכן הכל נראה דיי כרגיל מלבד מספר דברים מאוד מדאיגים. מאז שהוא נולד היא תמיד הייתה חרדה שמשהו לא בסדר איתו, פחדה ללכת לטיפת חלב כי חשבה שידעה בוודאות שיגידו לה שמשהו לו בסדר איתו, לפעמים מסתכלת באינטרנט על כל מיני מחלות כמו אוטיזם, סיסטיק פיברוטיס וכו'.. על מנת לאתר סממנים ולעיתים מסתכלת עליו במבט מוזר ואומרת שמשהו לא בסדר איתו. כמובן שהילד בריא ב100% ומתפתח כמו שצריך ואין שום בעיה איתו. וזה עדיין נמשך אחרי כמעט 3 שנים. בזמן האחרון היא לא מדברת על זה כי היא פוחדת שאני או אמא שלה תחשוב שהיא לא בסדר ואז אחרי שאני חושבת שזה עבר לא היא שוב חוזרת ביציאות מוזרות שכאלו ואומרת לי תמיד 'את עוד תראי שאני צודקת'. הנושא הזה מאוד מאוד מטריד אותי ועוד יותר בזה שאין לה הרבה סבלנות אליו והיא לא מחוברת אליו מספיק. אני ממש לא יודעת מה לעשות ולמי פונים בנושא הזה.. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה, מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון ממושך לאחר לידה

הוספת תגובה

• דיכאון

הילה שקד
    21/10/2008

הי מורן ,

דבר ראשון יש מספר טיפולים שיוכלו לעזור בחרדות ופחדים יש מטפלים מדהימים בפרחי באך שיוכלו לעזור או טיפול בדמיון מודרך .
    כמו כן אפשר לפנות לפסיכולוג , כדי שהוא יוכל לדבר עם בת זוגתך ולאבחן

מאיפה את ? אני אוכל להמליץ לכן על מטפלות.

ערב נפלא
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו