קבוצת אמהות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת אמהות
    לינוי
    08/07/2007

אחת החברות שלי הציעה שנתארגן כמה אמהות חדשות וכל פעם אחת או שתיים ישמרו על כמה ילדים והשאר יוכלו לנוח קצת. הרעיון נשמע לי נחמד אבל כמה אמהות ותיקות יותר הזהירו אותי שתמיד יש בסוף מישהי שמשקיעה יותר וכאלה שמשקיעות פחות וזה עושה ריבים ובסוף, עם כל הכוונות הטובות, הכל מתפוצץ. מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצת אמהות

הוספת תגובה

• לדעתי זה רעיון מצוין!

אסנת גלבוע
    08/07/2007

צריך להחליט מה הציפיות ממי ששומרת (שהיא תפעיל, שתאכיל וכולי) ואז כולן יודעות בדיוק מה מצפים מהן. למה לפסול מראש? לדעתי שווה לתת לזה צ'אנס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינוי

ל
    11/07/2007

הי לינוי, רעיון מצויין, אני כבר לקראת סוף חופשת הלידה שלי ואני חייבת לציין שזאת היתה תקופה מדהימה מצד אחד אך מאוד מתישה ומעייפת מצד שני, אם יש באפשרותכן להתארגן לקבוצה כזאת, זה מעולה, כמובן שהחלוקה תהייה באופן שווה שאף אחת לא תרגיש שהיא נותנת מעבר
    אני הייתי בכיף מצטרפת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו