מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשקדנה26/10/2008
החשק המיני שלי לא היתה תמיד בשיאי. בשליש האחרון להריון החשק היה בשיאו, אבל הייתי בשמירת הריון ולא יכולנו לעשות כלום. היום, 4.5 חודשים לאחר הלידה, אין לי כ"כ חשק והכאבים העזים שבחדירה עקב התפרים, מורידים עוד יותר את החשק. בעלי מאוד מבין ומתחשב, אבל לא הייתי רוצה לפגוע בזוגיות שלנו...אנחנו משתמשים בחומרי סיכה, אבל זה לא ממש עוזר - הכאב נוראי. ברור לי שהכאב פוגע עוד יותר בחשק, שממילא חסר. מה אפשר לעשות? אני דואגת לפנק את בעלי בדרכים אחרות אבל ברור לי שבשבילו אין כמו הדבר האמיתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK26/10/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני לאחר לידה
הילה שקד26/10/2008דנה יקרה,
חשוב לי שתדעי שהזוגיות והמיניות לאחר הלידה עוברת טלטלה רצינית ....יותר מ 70% מהנשים נתקלות בירידה בחשק המיני וכאבים בקיום יחסי מין ולוקח בין חצי שנה לשנה לחזור לעצמנו ועיתים אף יותר.
גם בן זוגך עובר טלטלה בעניין הזה , עד לפני ההריון כל היחס היה עליו ולצרכיו ופתאום נוסף תינוק למשפחה שאת כל כולך את נותנת לו ..מה שדורש ממך אנרגיה רבה וכשמגיע הלילה את ממש לא חושבת על סקס אלא על איך שאת רוצה לישון וכמו שצריך בלי שאף אחד יפריע לך.
אישה שמניקה , יש את הורמון הפרולקטין שגורם לתחושה אמהית אך אחראי לחוסר חשק מיני וכמו כן האסטרוגן שצונח גורם ליובש בנרתיק
אז מה נעשה?
דבר ראשון סבלנות - חיי המין יחזרו ..אך חשוב לדבר על הרגשות שלכם ועל חיי המין שלכם ולא להדחיק
דבר שני ממליצה בחום על פינוי זמן ומקום - לבקש מהמשפחה לקחת את הקטנטן לחצי יום בצהרי יום שישי ולפנות מקום לך ולבן זוגך רק שתיכם עם בקבוק יין , סרט טוב בלי התחייבות לכלום אלא רק למגע אינטימי , להתחיל לאט לאט ...הרגשת האינטימיות תעשה את שלה .
חשוב להבין שחיי המין של פעם השתנו וחיי המין יהיו מעכשיו שונים
יהיו יצירתיים.
מקווה שהארתי קצת את לבך .
יש המון מאמרים באינטרנט בנושא שאני ממליצה לכם לקרוא יחד.
שיהיה בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה26/10/2008תודה רבה לך על התשובה שבאמת מעניקה קצת תקווה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)