שאלה מקצועית לגבי הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית לגבי הנקה
    טלי
    28/10/2008

בוקר טוב, אני מניקה את בני מזה חודש ימים ביומיים האחרונים השד השמאלי שלי מאוד כואב לי לפני הנקה ואחריהכולל בלילה , בשעת השינה הפטמה קצת אדמדמה והאזור מסביב לפטמה מעט נפוח כאשר אני מניקה את בני תחילת ההנקה מאוד כואבת, שלב התפיסה והיניקה הראשונית ואח"כ זה נרגע. האם זוהי דלקת ? במידה וכן , אשמח לדעת מה עליי לעשות על מנת לטפל בכך ? תודה רבה טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מקצועית לגבי הנקה

הוספת תגובה

• שאלות

הילה שקד
    28/10/2008

הי טלי,

מזל טוב.

נשמע לי כמו פטריה , האם בין ההנקות שורף לך בפטמות? האם לתינוק יש לשון לבנה? תפרחת באזור המפשעה?

יום נפלא
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

טלי
    03/11/2008

היי הילה, תודה על התייחסותך . בין ההנקות לא שורף לי בפטמות אלא מעט כואב הלשון של בני לא לבנה ואין לו תפרחת במפשעות אני מניחה שזו היתה בעיה של אחיזה כי היום אינ מרגישה הרבה יותר טוב ושוב תודה רבה על התייחסותך והמשך ערב נפלא טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה

הילה שקד
    03/11/2008

הי טלי,

שמחה לשמוע !

שיהיה בהצלחה
    לילה נפלא
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו