לא יודעת למי לפנות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת למי לפנות...
    נבוחה
    10/11/2008

סליחה מראש,על שאלתי המביחה והנבוחה...אני פשוט לא יודעת לאן ללכת לפני שאני נחשפת לרופא הלא מתאים.מקווה מאוד שתעזרו לי או שתפנו אותי למקום הנכון. הבעיה היא כזאת... זה התחיל במהלך ההריון ואף ממשיך לאחר לידה,חייבת לציין שהיתי בהריון תאומים וילדתי לפני כמעט 4 חוד' בלידה טבעית,יש תפרים...הבעיה היא כזאת כאשר אני חווה אורגזמה במהלכה אני עושה פיפי..בחיים לא קרה לי מצב כזה.אני מרגישה נבוחה מבעלי,למרות שהוא אומר שאין לו בעיה עם זה...אבל לי יש..אולי משהו קרה למערכת במהלך ההריון?אולי אני חייבת איזה חיזוק של שרירים או משהו בסגנון? אנא אזרו לי אני אבודה.... תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת למי לפנות...

הוספת תגובה

• רצפת האגן

הילה שקד
    12/11/2008

הי מתוקה וקודם כל המון מזל טוב!! אל תהיי נבוכה ..זה קורה יותר ממה שאת חושבת!!! ממליצה מאד על טיפול של פיזיותרפיסטיות לרצפת האגן שיעזרו פלאים בעניין זה. תפני דרך קופת החולים שלך ואם את מאזור טבעון אני אשמח לתת לך המלצה חמה על מישהי מעולה! שיהיה בהצלחה הילה שקד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ושאלה

נבוכה
    12/11/2008

דרך איזה רופא יש לדרוש פיזיוטרפיה?לאיזור המדובר? תודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצפת האגן

הילה שקד
    18/11/2008

הי, מהרופא נשים. בהצלחה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו