צריבה במתן שתן שבועיים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה במתן שתן שבועיים אחרי לידה
    קרין
    11/11/2008

שלום רב, בתקווה שיש למישהי הצעה- לפני שבועיים ילדתי בניתוח קיסרי ולפני שבוע החלה צריבה חזקה במתן שתן, שרק הולכת ומחמירה, למעשה, נהיה ממש סיוט ללכת לשירותים, ועצם העובדה שאני שותה כמויות גדולות של מים כדי שאוכל לשאוב לא מקלה עליי... עשיתי תרבית, יצאה שלילית, כך שאין לי מה לבקש אנטיביוטיקה. כבר שבוע נוטלת כדורי cranberries ושותה המון מים, והיום גם הפסקתי, בצעד של ייאוש, עם הקפה... יש טיפול חלופי? מוכנה לנסות הכל. בתודה מראש, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפןל אלטרנטיבי

הילה שקד
    12/11/2008

הי יעל, ממליצה ללכת לטיפול הומאופטי או דיקור יכול לעזור לך פלאים. הרבה מזל טוב הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה..

תמי
    27/11/2008

תנסי סדורל במרשם רופא לי היה אותו דבר. זה עוזר פלאים!!!! ובנוסף אפשר טיפות הומאופטיות- הרופא משפחה נתו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפת חלב

הילה שקד
    27/11/2008

שלום יקרה, צר לי שיש נשים בטיפת חלב שגורמות לך להרגיש כך. אני במקומך הייתי חושבת להחליף טיפת חלב. בכל מקרה, קחי כל מה שהיא אומרת בערבון מוגבל. בנוגע למים - תינוק יונק לא צריך לשתות מים עד גיל חצי שנה , תינוק שניזון גם מתמ"ל אני לא יודעת שווה להכנס באינטרנט לאחת מחברות התמ"ל ולשאול . בעניין הרבע שעה אחרי נשמע לי מוזר ביותר. בנוגע לההתפתחות - כל ילד והקצב שלו ובסוף כולם הולכים , מדברים וכו אני יכולה להמליץ לך על בייבי יוגה שאני והבת שלי היינו הולכות והיו שם המון תרגילים התפתחותיים וטיפים . אורי שלי בהתחלה היתה ממש שאנטי , היא לא רצתה להרים את הראש ועם כל מיני טריקים ותרגילים למינהם היא הרימה את הראש מהר מאד . שיהיה בהצלחה הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו