מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ובכיאור20/11/2008
אני שלושה וחצי שבועות אחרי ניתוח קיסרי, חרום. יש לי כאבים חזקים מאד בבטן. האם מישהי מכירה תופעה כזו? ובעניין התמיכה: איך אפשר לדעת למה הקטנה בוכה כל היום? אבל ממש כל היום. השעות שתינוק צריך לישון - בהן היא ערה, והפוך... מה עושים? אני עצמי כמעט יוצאת מדעתי, מה גם שיש לי עוד ילדים בבית וגם הרבה עבודה בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח ובכי תינוק
חלי מוחני20/11/2008בעיניין הניתוח - כדאי שתלכי להבדק אצל רופא. אחרי 3 שבוועות את לא צריכה להרגיש כאבים חזקים.
בעיניין הבכי - לא כתבת אם את מניקה או נותנת תחליף חלב.. בכל מקרה תמיד תבדקי אם היא אכלה מספיק, אם החיתול נקי ואם זה בסדר והיא עדיין בוכה אולי משהוא כואב לה - קחי אותה לבדיקה אצל רופא..
יש תינוקות שלא ישנים "כמו שתינוקות אמורים לישון..." - אין מה לעשות עם זה רק לנסות להרגיל אותה לשעת יום וליילה.
מתוקה, אני יודעת שאת נמצאת המצב שמאוד קשה לך לתפקד - זה הזמן לבקש מההורים, מחברים, ממי שעולה על דעתך - לבוא לעזור במיוחד בשעות אחה"צ.
חשוב שתנוחי מתי שאת רק יכולה תאכלי טוב ותשתי הרבה מים - זה יעזור לך לשמור קצת על הכוחות שלך ולהמשיך הלאה. את רק בתחילת הדרך ולאט לאט תתחילי להרגל למצב החדש (זה לא יקרה מחר, אבל אני מבטיחה שזה יקרה תוך מס חודשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! כמה חודשים זה הרבה
אור25/11/2008זמן, לא? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)