שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מרי
    26/11/2008

שלום רב, לבני ימלאו חמישה חודשים בעוד כשבוע, ניזון מהנקה מלאה בלבד עד כה ללא תוספות נולד במשקל 3250 וכעת שוקל 7600 . ברצוני להתחיל לתת לו בקבוק חלב שאוב אחד ביום בשעות שאיני איתו שאלותיי: 1) כמה פעמים עלי לשאוב ביום ובאילו מרווחים?( בני אוכל כל 3 שעות) 2)באיזה גיל מומלץ להתחיל לתת דייסות או ירקות ושאר מוצקים ? 3) איזו סוג של דייסה מומלץ לתת בהתחלה וכמה פעמים ביום? האם מומלץ לפני השינה.? או במהלך היום? תודה מראש,מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאיבה ועוד

הילה שקד
    27/11/2008

הי מרי, בנוגע לשאיבה- אני ממליצה לך להתחיל לשאוב בכל יום בשעה קבועה והכי טוב בבוקר שהנפח של החלב רב יותר. ברגע שתתחילי לשאוב בכל יום בשעה קבועה אחרי הנקת הבוקר או במקביל, הגוף שלך ילמד לייצר לפי הדרישה. בנוגע לאוכל- היום יש יותר המלצות מתמיד , אני הולכת לפי ההמלצה של חצי שנה עם התחלת מוצקים ממליצה לך על סדנת מוצקים שיש באזורך אצלי למשל יש סדנאות של מעבר למוצקים שמעבירה תזונאית ומטפלת ברפואה סינית והיא נותנת המלצות אם איזה סוג של ירקות כדאי להתחיל , איזה דייסה וכו. אני בטוחה שגם באזורך יש. מקווה שעניתי ערב נפלא הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו