ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי
    הילית
    19/07/2007

שלום לכולן
    אני עומדת לעבור ניתוח קיסרי בגלל מצב בריאותי עוד פחות מחודש. יש כאן מישהי שעברה ניתוח כזה? רציתי לדעת איך מתפקדים אחרי הניתוח מעבר למה שהרופאים אומרים לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• היי הילית

אסנת גלבוע
    19/07/2007

עוד מעט בטח יענו בעלות הניסיון בניתוח קיסרי. אני אספר לך מניסיון של אחותי (פעמיים). בהתחלה קצת קשה לקום ולהתהלך אבל ככל שתאזרי אומץ ותקדימי לעשות את זה (עוד בבית חולים)- ככה ההחלמה תהיה מהירה יותר וקלה יותר. מבחינת הנקה, אם את מעוניינת להניק כדאי מראש להיעזר ביועצת הנקה שתדריך אותך מה התנוחה הרצויה אחרי קיסרי (הרי יהיו תפרים בבטן וזה עלול לכאוב), גם בנושא השאיבות אם תצטרכי. אחרי שבועיים בערך אני זוכרת שאחותי נראתה כבר מאוששת וזה די מקביל ללידה רגילה אצלי, גם לי לוקח שבועיים להרגיש שאני מתחילה לחזור למסלול.
    שיהיה בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה על סמך ניסיון

דן
    20/07/2007

הי הילית שמי גיל ואני עברתי ניתוח קיסרי (לא מתוכנן , לידה ראשונה)
    ואני יכולה להגיד לך שביום הראשון הרגשתי שזה סוף העולם אבל מיום ליום זה השתפר.
    ממש חשוב להיות בתנועה וללכת , כמה שזה נשמע מוזר זה ממש עוזר להחלמה
    תבקשי את כל העזרה שאת צריכה כי את תזדקקי לה בימים הראשונים.
    אחרי שבוע כבר כמעט תפקדתי כרגיל
    בכל אופן הרבה מזל טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו