מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח קיסריהילית19/07/2007
שלום לכולן
אני עומדת לעבור ניתוח קיסרי בגלל מצב בריאותי עוד פחות מחודש. יש כאן מישהי שעברה ניתוח כזה? רציתי לדעת איך מתפקדים אחרי הניתוח מעבר למה שהרופאים אומרים לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילית
אסנת גלבוע19/07/2007עוד מעט בטח יענו בעלות הניסיון בניתוח קיסרי. אני אספר לך מניסיון של אחותי (פעמיים). בהתחלה קצת קשה לקום ולהתהלך אבל ככל שתאזרי אומץ ותקדימי לעשות את זה (עוד בבית חולים)- ככה ההחלמה תהיה מהירה יותר וקלה יותר. מבחינת הנקה, אם את מעוניינת להניק כדאי מראש להיעזר ביועצת הנקה שתדריך אותך מה התנוחה הרצויה אחרי קיסרי (הרי יהיו תפרים בבטן וזה עלול לכאוב), גם בנושא השאיבות אם תצטרכי. אחרי שבועיים בערך אני זוכרת שאחותי נראתה כבר מאוששת וזה די מקביל ללידה רגילה אצלי, גם לי לוקח שבועיים להרגיש שאני מתחילה לחזור למסלול.
שיהיה בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על סמך ניסיון
דן20/07/2007הי הילית שמי גיל ואני עברתי ניתוח קיסרי (לא מתוכנן , לידה ראשונה)
ואני יכולה להגיד לך שביום הראשון הרגשתי שזה סוף העולם אבל מיום ליום זה השתפר.
ממש חשוב להיות בתנועה וללכת , כמה שזה נשמע מוזר זה ממש עוזר להחלמה
תבקשי את כל העזרה שאת צריכה כי את תזדקקי לה בימים הראשונים.
אחרי שבוע כבר כמעט תפקדתי כרגיל
בכל אופן הרבה מזל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)