דיכאון לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון לאחר לידה
    ויקטוריה
    24/12/2008

שלום... ילדתי בן לפני כחודש, ילד ראשון.. כבר במהלך ההריון היה לי מצב רוח ירוד והייתי בדיכאון... כעת אני בטיפול פסיכולוגי ואני סובלת מדיכאון לאחר לידה.. הפסיכיאטר רשם לי תרופה אולם אני לא אוכל להמשיך להניק וזה מאוד חשוב לי כי אני מרגישה כעת שזה הקשר היחידי שיש לי איתו... האם ישנה תרופה שאפשר להניק איתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון לאחר לידה

הוספת תגובה

• דיכאון לאחר לידה

הילה שקד
    24/12/2008

הי ויקטוריה,

קודם כל מזל טוב יקירתי ומאחלת לך שהימים יעברו ותתחזקי ...

שמחה לשמוע שאת רוצה להמשיך להניק ....זה מראה הרבה על ההענקה שאת נותנת לתינוק ועל המצב הרגשי שאולי ישתפר..אבל אני לא יודעת איך היית לפני

אני אעביר את השאלה שלך לרופאים מכיון שאני לא יודעת להגיד על תרופות לדכאון שאין איתן בעיה עם הנקה.

כמו כן ממליצה להתקשר למכון הטרטולוגי להתייעצות בנוגע לתרופות פסיכיאטריות שמותרות בהנקה
    שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    24/12/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו