מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אוזניים ובקבוקיםטלי05/01/2009
לפשושית שלי יש מהרגע שהיא התחילה לינוק מבקבוק כל מיני הפרשות מהאוזניים. הרופאה בדקה אותה ולא מצאה סימנים לדלקת והיא העלתה בפני את ההשערה שזה יכול להיגרם כתוצאה מאכילה מהבקבוק. מה הקשר???? שמישהי תסביר לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות
הילה שקד06/01/2009הי טלי ,
אני לא כל כך מבינה בענייני בקבוקים ואוזניים , אך אני יודעת שלעיתים יש מעבר של החלב לאוזניים מה שיכול לגרום לדלקות באוזניים (אף אוזן גרון) ומכיון שתמ"ל זה משהו זר אז זה יכול לגרום לדלקות בשונה מחלב אם
אני אפנה את שאלתך גם לרופאים בפורום .
בהצלחה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK06/01/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=261 id=link]אף אוזן גרון ילדים [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ממש בקיאה אבל
עינב06/01/2009ממה שהבנתי שימוש בבקבוקים מסוימים גורם להיווצרות של לחץ באוזן התיכונה ובתוך הבקבוק בזמן ההאכלה. יש בקבובקים שלא גורמים לזה כמו B FREE הקטן שלנו אף פעם לא סבל מדלקות אוזניים אז אני לא יודעת לענות לך. מה שכן, אני תמיד השתמשתי ב-B FREE.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בדיוק הבקבוק מונע את הלחצים?
טלי11/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לבי פרי
עינב11/01/2009מנגנון לוויסות לשחרור אוויר, שאמור לאפשר רמת לחץ מאוזנת בבקבוק, מה שבעצם הופך את היניקה מהבקבוק לדומה ליניקה משד. ובקיצור המנגנון הזה מונע לחץ באוזן התיכונה. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב31/01/2009אכן שמתי לב שהדלקות הופחתו מאוד מאז שעברנו לבקבוק הזה ומה שהפתיע אותי שבכלל לא חשבנו לקנות את הבקבוק עד שיום אחד אמא שלי התבלבלה וקנתה בי פרי במקום הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד
לילך24/02/2009כמו שכבר הבנת בי פרי עוזר למנוע דלקות אוזניים , אך בנוסף אני ממליצה לך שכשאת מאכילה, זווית ההאכלה שלך לתינוק לא תיהיה יותר מידי בשכיבה, כי זה גם כן לא טוב לדלקות אוזניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)