נסיעה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    יפעת
    25/07/2007

אני בהריון ובעלי ואני מתלבטים אם עכשיו (או אחרי הלידה) זה זמן טוב לנסוע לחו"ל לשנה, שזה משהו שהציעו לו מהעבודה ממזמן ויעזור לו לקידום המקצועי. הבעד זה שאני גם ככה יוצאת מהקצב של העבודה עם חופשת הלידה וזה יתן לו אפשרות לעשות מה שהוא רצה הרבה זמן. הנגד זה גם שאני לא יודעת איך אני אסתדר מבחינת עבודה כשנחזור, וגם אני פוחדת להיות בארץ זרה דווקא אחרי לידה, כשאני לא מכירה אף אחד ולא יהיה מי שיעזור לי (זה ילד ראשון) וגם פוחדת מלהיות נורא לבד. מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

• באמת דילמה

אסנת גלבוע
    25/07/2007

אני חושבת שזה קצת תלוי גם במקום שאליו נוסעים. אם זו מדינה מתפתחת- לא הייתי נוסעת לשם עם תינוק אבל אם זו מדינה מערבית- נראה לי שהייתי הולכת על זה. הקטע הקשה הוא ממש בסמוך ללידה, שבועיים ראשונים בערך, יכול להיות שמישהו יסכים לבוא אלייך לשבועיים האלה מהארץ כדי לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסעת לבד...

יפעת
    29/07/2007

אין מישהו שיכול לבוא איתי לשבועיים, אמא שלי עדיין עובדת ולא נוח לה לקחת חופש ארוך כזה. אולי היא תוכל לבוא לכמה ימים, שזה גם משהו. תודה על העצה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי פשוט לעשות מה שהלב אומר

אסנת גלבוע
    30/07/2007

אין בעד מה, בשביל זה אני פה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו