אחרי המלחמה-מה עושים?????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי המלחמה-מה עושים?????????
    עינב
    19/01/2009

שלום לכולם.. זו פעם ראשונה שאני רושמת כאן ואני רוצה לשתף,כבר מתחילת המלחמה עזבנו את הבית ונסענו להורים שלי בעיר אחרת ,כרגע אנחנו רוצים לחזור הבייתה ,העניין הוא שיש לנו תינוקת בת 10 חודשים והיא כל כך התרגלה לבית של ההורים שלי ,לדרך הטיפול שלהם בה , היא גם צריכה לחזור לבית שלנו כרגע (אני מקווה שהיא זוכרת אותו) וגם צריכה לחזור למטפלת שלה (שאני גם לא יודעת אם היא זוכרת אותה) ההורים שלי גם כל כך פינקו אוצה והרימו אותה המון על הידיים והמטפלת ממש לא תעשה את זה -סביר להניח אני ממש מפחדת שתעבור עליה תקופה קשה מאוד מה עושים?????? אשמח לכל עצה בנידון ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי המלחמה-מה עושים?????????

הוספת תגובה

• מבינה את המצב שלך

דינה
    19/01/2009

נראה לי שקודם כל מחזירים אותה הביתה, ורואים איך היא מגיבה. יכול להיות שהיא דווקא תסתגל מהר. בכל מקרה לתת לה הרבה חום ואהבה, וכולי תקווה שלא תתעורר כלל בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ................

עינב
    19/01/2009

תודה רבה זה ממש מחמם לי את הלב ההתייחסות שלכן דינה מקסימה ..וגם התגובה של חלי המרגיעה , אני רוצה להתוודות שאף פעם לא הייתי חלק מפורוםוהתמיכה נעימה לי מאוד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו