ילד בן חודש לא נרדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן חודש לא נרדם
    מ.א.י
    15/02/2009

הי אולי למישהו יש הצעה מה לעשות. יותם בננו בן החודש , לא מסוגל להירדם לא על היידים וגם עם מרדימים אותו במעבר לעריסה הוא מתעורר (אפילו עם חיכינו שישן מספיק זמן), במידה ומצליחם איך שהוא להעביר אותו לעריסה מתעורר כעבור 20 דקות. לסיכום: הדרך היחידיה שהוא יכול לישון לאורך זמן זה אצלנו במיטה או על הידיים. זה אומר כול היום להחזיק אותו אחרת הוא בוכה. ועד שאנחנו לא הולכים לישון (אז הוא ישן איתנו במיטה) הוא לא הולך לישון. ניסינו: 1. להרדים אותו על היידים ולשים בעריסה- (מתעורר במעבר). 2. לתת לו לבכות -בוכה (צרחות ) במשך 20 דקות עד שעה וחצי ואז אולי נרדם. 3. הרדמה עם כדור פיזיו , מוצץ ולנענע את העריסה לא עוזר כלום!! השאלה: אולי זה מוקדם מדי ללמד אותו להרדם? אולי כדאי להפסיק לנסות ולהתחיל שוב עוד חודשיים? לחילופין פשוט לתת לו לבכות? הצעה אחרת? מאוד לא נוח לנו המצב הנוכחי. תודה מ.א.י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן חודש לא נרדם

הוספת תגובה

• קשיי הרדמות

הילה שקד
    15/02/2009

הי ,

לכל ילד יש טמפרמנט משלו ..יש ילדים שקשה להם להרדם לבד (מפחיד אותם , הם מרגישים בודדים ) תחשבי איפה הקטנטן הזה היה 9 חודשים , באיזו חממה .
    אני אישית לא דוגלת בלתת לילד לבכות , אלא ללכת איתו ...לזרום עם הרצונות שלו
    אני מבטיחה לך שלא כל החיים הוא ירצה לישון איתך .
    טיפ קטן - מנשא זה רעיון גאוני שגם נותן לך ידיים פנויות וגם הקטנטן מרגיש בטוח , נינוח וישן הכי טוב.

שיהיה בהצלחה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסירו דאגה מליבכם, וגלו סבלנות

מיכל
    15/02/2009

ראשית כל, מזל טוב להורים הטריים. אני אמא לבת 9 חודשים, ועד היום יש לה קשיים בהירדמות, אני מניקה אותה עדיין. בכל אופן, בתחילת דרכנו ,בקושי ישנה, תמיד היו שואלים אותי איך עוברים הלילות ותמיד עניתי כמו בימים, ללא שינה. אך בכל שלב, נתתי לה מענה לבכי או לאי נוחות שלה, וזאת בשל העובדה כי "מאבקים" לשנות את המצב, אינם אלא אנרגיה מיותרת לחלוטין, כי בסופו של דבר הם מוצאים דרך לישון. הכי הכי חשוב להקרין רוגע שלווה ולתת לו לישון איפה שנוח לו. ומניסיון בעבודה מול תינוקות וילדים וכן מקרבה משפחתית, ילדים בסופו של דבר רוצים את הפינה שלהם, ללא קושי כלל. אז, הסירו דאגה מליבכם, תהנו מכל רגע, תגלו סבלנות...בסוף זה משתלם. חשוב גם, שיתוף פעולה. בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא יונק?

נועה
    16/02/2009

לפעמים יש משמעות רבה לתזונה שלו. זאת אומרת, לפעמים הבעיה יכולה לנבוע מהנושא הזה. לנו זה קרה ולקח הרבה הרבה דמעות ובכי ולילות לבנים עד שעלינו על הבעיה. אני בכל מקרה ממליצה דבר ראשון כמובן לבקר אצל רופא כדי לשלול בעיות פיזיות, ומשם להתקדם. הכי חשוב להתחבר לתחושות שלכם כהורים. יש דברים מאוד מצחיקים שהורים המציאו כדי שהילדים שלהם ירדמו בלילה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו